≫ 

Sanja je bila SJAJNA, a evo ko je obrukao Srbiju na "Evrosongu"! (VIDEO)

Voditeljka RTS-a Duška Vučinić Lučić je tokom prenosa "Pesme Evrovizije" ređala greške i lapsuse, pa ne čudi što se danas po društvenim mrežama više o njoj priča nego o Sanji Vučić

Iako je predstavnica Srbije zauzela tek 18. mesto na sinoć završenom "Evrosongu", niko ništa ne može da zameri Sanji Vučić koja je sjajno pevala i zapaženim nastupom privukla veliku pažnju... Međutim, po mišljenju mnogih, najlošiji deo ekipe RTS-a koja je realizovala prenos "Evrovizije" je bila voditeljka Duška Vučinić Lučić koja je nizom grešaka i lapusa pokvarila gledanje spektakla u Stokholmu.

SANJA VUČIĆ: Navijala sam za Ukrajinu! (VIDEO)

BLAM GODINE: Voditeljka RTS-a čestitala pobedu Rusiji na "Evrosongu", umesto Ukrajini!

Bez obzira na različite muzičke ukuse, svi se slažu u jednom - Sanja Vučić je dala sve od sebe, imala je fantastične nastupe i u polufinalu i u finalu. Takođe, niko ne može da prigovori ni njenim glasovnim mogućnostima, budući da je Sanja većini pevača koji su bili bolje plasirani od nje, zadala domaći zadatak.

Sa druge strane, ponovo, kao i prethodnih godina, jedna od najslabijih karika je bila Duška Vučinić Lučić. Jer, dešavalo se da, dok voditelji pričaju na sceni na engleskom, nema prevoda, kao da se podrazumeva da svi gledaoci govore engleski jezik...

Foto: www.mc.rs Foto: www.mc.rs

U situaciji kada čudni sistem glasanja zbunjuje sve, očekivalo se da Duška, kao dugogodišnji pratilac "Evrosonga", objasni gledaocima kako se glasa, ali izgleda da su i njoj propozicije bile nejasne, pa je svojim "pojašnjenjima" samo povećala opštu konfuziju. A o sistemu glasanja nije imala pojma.

Osim elementarnih gramatičkih grešaka, poput onih da se trojica muškaraca nazivaju "njih troje", usledile su i materijalne greške - od tankih informacija o pojedinim učesnicima, uz standardne ironične komentare, do konstatacije da je Srbija na kraju bila na 17. mestu, iako je Sanja Vučić, u stvari, bila 18.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Na kraju, Duška je čestitala ruskoj predstavnici što su mnogi protumačili kao čestitku na pobedi. E, sad, problem je u tome što je pobedila Ukrajina, a ne Rusija, i što je ruski predstavnik, a ne predstavnica, bio Sergej Lazarev...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    15. maj 2016 | 16:25

    BRAVO DUSKA!!REKLI STE ISTNU!! SAMO AKO JOS JA MOGU DA DODAM DA JE EURO SONG POSTAO -SONG NACISTICKIH SVINJA KOJI SE BAVE POLITIKOM A NE MUZIKOM!!!FUJ!!!

  • Zena

    15. maj 2016 | 13:48

    Ona brlja iz godine u godinu, ali to verovatno nije presudno da je se smeni i zameni s nekim kvalitetnijim. Politika RTSa u biranju kadrova je diskutabilan vec godinama i to u svim redakcijama.

  • Licimur

    15. maj 2016 | 15:57

    Nije pogrešila kad je čestitala RUSKOJ predstavnici jer Krim i jeste RUSIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA