BAKA VESNA ĆE VRIŠTATI OD SREĆE: Relja i Nikolija saznali da li će dobiti sina ili ćerku...

- Kada su otišli na predgled ultrazvukom, Relju i Nikoliju je najviše zanimalo da li je beba dobro, ali i kog je pola - navodi izvor blizak mladom paru

  • 13
Relja Popović, promocija, Nikolija Jovanović Foto: Telegraf

Pevačica Nikolija Jovanović, koja je u petom mesecu trudnoće, i njen dečko Relja Popović, saznali su da će dobiti devojčicu, a ta vest će verovatno najviše obradovati Nikolijinu majku Vesnu Zmijanac koja je trenutno na Farmi i koja još ne zna za ćerkinu trudnoću.

RELJA, CVIJA I COBY OBORILI REKORD: Za samo jedan dan stigli do MILION pregleda na Jutjubu! (VIDEO)

- Nikolija je pre nekoliko dana sa dečkom Reljom Popovićem posetila jednu privatnu ordinaciju gde se podvrgla ultrazvučnom pregledu. Najviše ih je zanimalo da li je beba dobro, ali i kog je pola. Kada im je lekar saopštio da će dobiti devojčicu budući roditelji su se silno obradovali - ispričao je za "Blic" izvor blizak mladom paru, i dodao da Nikolija vodi računa o svakoj sitnici jer ne želi da joj se ponovi situacija od prošle godine kada je izgubila bebu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ovu vest Nikolija je podelila sa svojim najbližim prijateljima, koji već planiraju kakve bi poklone mogli da joj kupe za bebu. S druge strane, Nikolija je veoma uplašena zbog trudnoće, s obzirom na to da je prošle godine izgubila bebu. Svakodnevno je na vezi sa svojim lekarom, odlazi na preglede i kontrole, a posebno se savetuje oko ishrane - navodi jedan od prijatelja Relje i Nikolije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA