LUKAS OSTAO BEZ TEKSTA: Da li je ovo najemotivniji nastup u "Zvezdama Granda"? (VIDEO)

Talentovani Faruk se žiriju predstavio pesmama "Moj je život moje blago" i "Motori"

  • 6

Učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Faruk Duran, ostavio je bez teksta sve članove žirija u poslednjoj emisiji, najviše Jelenu Karleušu i Acu Lukasa, budući da je svojim vokalnim sposobnostima oduševio prisutne u studiju i gledaoce kraj malih ekrana.

OBRAČUN U BEKSTEJDŽU: Dunji Popović, pre izbacivanja, IZBUŠILI HALJINU u "Zvezdama Granda"! (VIDEO)

3 MINUTA SUZA I NEVERICE: Uroš (17) rasturio, svi mislili NIKO NE MOŽE BOLJE, a onda je mali Ibro (16) POKIDAO! (VIDEO)

Faruk je u duelu otpevao Luisovu pesmu "Moj život je moje blago" i hit Divljih jagoda "Motori", te tako obezbedio sebi prolazak u naredni krug takmičenja.

Jedinstvena osoba i pevač i pojava od početka "Granda". Imaš neku čudnu emociju, malo sam zatečen. Čudno pokazuješ emociju, imaš nesvakidašnje pokrete i to bi trebalo da bude dobro - oduševljen je bio Aca Lukas, koji nije mogao da nađe prave reči za takmičara.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

- Faruk čista desetka za stajling, stvarno si top! Ti si moj favorit u ovom takmičenju, nešto do sada neviđeno. Opasan si dasa, imaš nešto i čini mi se da si negde poptuno lud, što ti daje neverovatnu dimenziju koju imaju samo zvezde - završila je Jelena Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    16. maj 2016 | 18:38

    Faruk popijo malo.

  • Deki Pfc

    16. maj 2016 | 20:31

    Olešio se čovek pa mu sve ravno

  • miks

    16. maj 2016 | 21:56

    mnogi takozvani pjevaci plejbecari i neznaju pjevati uzivo i onda se moraju cuditi ovim pocetnicima profesionalcima.da ovih pocetnika nema i da ne pjevaju uzivo nebih vidjelin pjevaca da pjeva uzivo.ove takozvane zvjezde se samo slikaju i tijelom golim pjevaju,ako se to zove pjevac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA