≫ 

Poznati američki glumac se sprdao na račun Srbije! (VIDEO)

Glumac Majkl Vederli se u emisiji kod voditeljke Keli Ripa prisetio prošlogodišnje posete Beogradu

  • 27

Zvezda serije "NCIS" (Mornarički istražitelji), glumac Majkl Vederli, tokom gostovanja u emisiji na jednoj američkoj televiziji, prisetio se prošlogodišnje posete Beogradu i opisao kako je izgledao njegov susret sa srpskom prestonicom.

Majkl je posetio Beograd sa svojom porodicom, s obzirom na to da je njegova supruga lekarka Bojana Janković - Srpkinja, te ispričao jedno od iskustava.

- Nekoliko blokova me je pratilo jedno dete, na kraju sam stao i obratio mi se pitanjem: "Da li ste vi zaista Majkl Vederli?", onako dubokim glasom. Imao je oko deset godina, ali, znate, oni tamo svi tako pričaju, budući da puše od šeste godine - ispričao je glumac karikirajući glas dečaka.

Printskrin: Youtube/Parade Magazine Printskrin: Youtube/Parade Magazine

Dodao je kako mu je dečak rekao da uživo izgleda mnogo starije, a onda izjavio kako je shvatio da u Srbiji, ustvari, "gledaju sezonu serije iz 2003. godine".

Jedni su shvatili da je glumac želeo samo da se našali, dok su oni drugi pomislili kako se zapravo sprdao sa Srbijom. Međutim, budući da mu je žena Srpkinja, verujemo da je u pitanju ipak bila samo šala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    20. maj 2016 | 14:34

    On poznat?

  • Scarecrow

    20. maj 2016 | 17:55

    Desetogodisnjak koji pusi - da i poverujem nekako. Desetogodisnjak koji prica engleski - uce danas deca od malena strane jezike. Desetogodisnjak koji zna ko je on, e u to ne mogu da poverujem.

  • Pedja doktor ™

    20. maj 2016 | 14:21

    Рекао бих шта је он,али ми неће објавити коментар

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA