Divni Bata Živojinović svoju Lulu u bolnici stalno jedno isto pita... (FOTO)

- Oduvek je znao da će, u jednom trenutku, morati da mu amputiraju nogu - otkriva Batina unuka Dina

  • 11

Unuka legendatnog Velimira Bate Živojinovića, Dina, prilikom posete dedi u bolnici "Sveti Sava", otkrila je detalje komunikacije koju slavni glumac ovih dana ima sa svojom suprugom Lulom.

Dina je za Informer navela da se njen deda i baka vole kao prvog dana, i da su njihove međusobne izjave ljubavi i dalje svakodnevne.

- Ponašaju se kao da imaju 16 godina. Pitalu jedno drugo "Jel' me voliš?". Onda baka, ili deda odgovori "Pa, volim te, a ti mene?". Stalno govore tako.

Dina dodaje da je Bati sve bolje:

- Šali se, raspoložen je. I kad je imao problema sa govorom, šalio se i namigivao. Ne žali se ni na šta. Kad god ga pitamo da li ga nešto boli, on kaže "Ne".

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Unuka poznatog glumca kaže da Batu nije previše potreslo što je ostao bez noge.

- Oduvek je znao da će, u jednom trenutku, morati da mu je amputiraju. Njegova situacija se predstavlja tragično, a mi smo srećni jer je ostao živ. To je najvažnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aks

    21. maj 2016 | 14:36

    Ljudino

  • Marginalac

    21. maj 2016 | 04:40

    Zasto muce ovog coveka?Mislim da je svojim radom stekao postovanje po citavoj bivsoj Jugoslaviji pa i svetu,sada kada mu je ostalo jos malo zivota on pati za svojim sinom!Ne moze da ga vidi jer je pobegao iz zemlje.Zasto u znak zahvalnosti Bati ne organizuju da se taj covek vrati i bar na taj nacin se oduze Bati za sve sto je uradio za nasu zemlju?!

  • Srbin

    22. maj 2016 | 23:05

    Bata je naš heroj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA