URBANO, ZA PRAVE KLABERE: Osetite magiju noćnog provoda u "Klubu 94"! (FOTO)

Klub radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi

  • 2

Splav "Klub 94" je mesto koje će vas oduševiti na prvu posetu, jer je idealan za urbanu, uspešnu, zanimljivu ekipu koja prepoznaje clubbing atmosferu i nalazi se na najpopularnijoj beogradskoj adresi za letnji provod.

"Klub 94" na Savskom keju, između Železničnog mosta i Gazele u Brodarskoj bb  radi od 00:00h do 04:00h i ima mnogo toga kvalitretnog da vam ponudi.

Splav "Klub 94" već godinama ima vrlo dobar prepoznatljiv muzički program subotom pod nazivom "Somebody Call the Doctor". Tada možete uživati u deep house, disco muzici i komercijalnom house-u.

Ponedeljak i utorak su rezervisani za najbolji mogući početak nove sedmice.

Ponedeljkom su “Devedesetčetvrte” kada slušamo najveće domaće i strane hitove devedesetih, uz nastupe najpopularnijih dens zvezda. Mobi Dik, Knez, Dr Iggy, Ivan Gavrilović, Funky G, kao i mnogi drugi, i ovog leta će biti zaduženi za kreiranje nezaboravnog provoda.

Foto: Promo Foto: Promo

Utorak je rezervisan za najnoviju, u gradu jedinstvenu žurku, pod nazivom Summer Jam, kada se slušaju najveći domaći i strani letnji hitovi u neverovatnom miksu. Sve oni hitovi koje najviše volite u atmosferi koju samo Splav 94 može da pruži, garantuju dobru zabavu i veče za pamćenje.

Foto: Promo Foto: Promo

Pošto žurke u "Klubu 94" izazivaju ogromno interesovanje publike, neophodno je na vreme izvršiti rezervaciju mesta pozivom na broj 064-94-94-994.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA