Lepa Brena priredila spektakl u Ljubljani, gradonačelnik častio večeru!

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora održala koncert u hali "Stožice", koji je trajao skoro tri sata

  • 0

Lepa Brena je pred prepunom halom "Stožice" u Ljubljani održala koncert koji je trajao skoro tri sata, a gradonačelnik slovenačke prestonice Zoran Janković ju je nakon spektakla odveo na večeru.

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora tri puta je vraćena na bis, a publika je u jednom glasu otpevala svaku njenu pesmu. Fanovi su satima stajali u redu kako bi najsrećniji došli do njenog autograma i na nekoliko sekundi popričali s njom.

Zanimljivo je da je Brena uz skoro svaki blok pesama imala drugačiji kostim i koreografiju. Baš kao i nakon koncerta u Beogradu, šljašteći srebrni kostim na poznatoj pevačici mnogi su poredili sa stajlingom Lejdi Gage, koja je prepoznatljiva po toaletama koje su bezbroj puta šokirale javnost.

- Dolaze nove generacije koje se nisu ni rodile kada je Lepa Brena startovala kao brend, i to je interesantan momenat. Mene njihova energija oplemenjuje i radujem se svakom koncertu - rekla je poznata pevačica.

(Izvor: Alo / Foto: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA