DA LI JE MOGUĆE? Evo koliko je Miljana zaradila para za 9 meseci u "Parovima"!

Nakon što je izbačena iz rijalitija, Miljana se zaposlila kao hostesa u Petrovcu na Mlavi

  • 19

Nišlijka Miljana Kulić učestvovala je u "Parovima" i "Maldivima" punih devet meseci, tačnije 36 nedelje, a honorar koji je dobila je iznenađujući, budući da je od rijalitija zaradila tek oko 3.000 evra! 

KROKODILSKE SUZE U PAROVIMA: Miljana izbačena iz rijalitija! (VIDEO)

Iako vlada potpuno drugačije mišljenje i rijaliti zvezde se često hvale basnoslovnim ciframa, devet meseci boravka u luksuznoj vili "Parova" Miljani i nije donelo značajan honorar, obzirom da je nedeljno zarađvala po 100 evra. Toliko je bila plaćena i u prethodnom rijalitiju "Maldivi", a konačna suma koju je trebalo da dobije je 3.600 evra.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

 

Međutim, ukoliko uzmemo u obzir da je nekoliko puta kažnjena oduzimanjem honorara, šuška se kako je Nišlijka iz rijalitija izašla sa 3.000 evra u džepu, koje će joj TV "Happy" navodno isplatiti u ratama.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

Prema nezvaničnim informacijama, Miljana je već našla novi posao, i to u Petrovcu na Mlavi, gde radi kao hostesa u jednom noćnom klubu za dnevnicu od 70 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mishko

    26. maj 2016 | 17:10

    Malo? Dzabe spavala, jela, lupala gluposti, pravila sra*a ... i jos joj neko za to platio? I sa 100e da je izasla odatle mnogo je ...

  • Bukovski

    26. maj 2016 | 18:40

    70e dnevnica? Hahahahahahahahahaha, mozda 7e.

  • dario

    26. maj 2016 | 18:45

    dzabe jedes, pijes, spavas i uzmes 3600,to je 400 mesesecno,rashodi 0 ako vam ovakve uslove neko ponudi u zivotu niste normalni ako ih ne prihvatite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA