≫ 

Telegraf vas vodi na žurku di-džeja Džuniora Džeka u letnjoj "Kasini"! (FOTO)

Ko od Vas najbrže pošalje svoje podatke na mejl karte@telegraf.rs (ime i prezime, mejl i broj telefona), dobiće po dve ulaznice. U naslovu mejla potrebno je napisati Džunior Džek

  • 0

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 18 000 ljudi, članovi "Tropiko benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u sredu 1.juna u Beogradu.

Port by Community ili letnja "Kasina" je mesto gde će svi oni koji vole Tropico bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima i prisete se kako je sve to izgledalo pre par nedelja pred prepunom Arenom.

Kako su momci iz "Tropiko benda" sa nestrpljenjem su iščekivali svoj veliki koncert pred beogradskom publikom i zajedno sa svojim kolegama odbrojavali dane do događaja koji je obeležio njihovu dosadašnju karijeru, tako i sada odbrojavaju ali do reprize ovog koncerta koju će prirediti na otvaranju ovog prestoničkog splava..

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svi koji su želeli, a iz nekog razloga nisu uspeli da odu na koncert, sada imaju priliku da čuju hitove ove poznate grupe i ućivaju u sjajnoj svirci, jer momci iu "Tropiko benda" obećevaju sjajnu žurku!

A u četvrtak 2.juna na istom mestu nastupa svetski di-džeja Džuniora Džeka.

Tim povodom, Telegraf.rs Vas vodi na muzički spektakl Džunior Džeka. Ko od Vas najbrže svoje podatke pošalje na mejl karte@telegraf.rs (ime i prezime, mejl i broj telefona), dobiće po dve ulaznice. U naslovu mejla potrebno je napisati Džunior Džek.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA