≫ 

NESREĆE, MANIJACI I PRETNJE: Osam najvećih IZMIŠLJOTINA kojima domaće "zvezde" privlače pažnju!

U skladu sa parolom svaki publicitet je dobar, "poznate" ličnosti ne biraju način na koji će doći u medije, od izmišljenih trudnoća i drama u avionu, do strašnih pretnji i incidenata na snimanjima

  • 2
Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Osim nekoliko pravih, i zaista velikih zvezda, koje zaista mogu da opstanu bez bilo kakvog publiciteta, ostali domaći pevači moraju da se snalaze kako znaju i umeju da bi privukli pažnju medija... Kada nemaju šta novo da ponude javnosti, izmišljotine, pa čak i klasične laži dobro dođu, a mi vam predstavljamo listu najčešćih mamaca... koji naravno, nemaju veze sa istinom... ali, dobro zvuče, a to je najvažnije.

Svi zaboravili da se Anđelina bori za život kada su videli GOLU Bredovu ljubavnicu! (FOTO)

1. Nesreća na snimanju - Prosto je fascinantno koliko je pevača umalo nastradalo kada im je kamera ili deo rasvete, zida, plakara, ma, bilo čega... umalo pala na glavu. Samo pukim slučajem su izbegnute teške povrede.

2. Drama u avionu - Pomislio bi čovek da se samo estradne zvezde voze avionom, jer jedino se njima događaju stravične stvari - žestoke turbulencije, propadanja, uletanja ptica u motor, otkazivanje jednog motora, pa čak i prinudna sletanja... I obavezno kao oproštaj od svih, objavljuje se selfi iz aviona. Da svi iz prve ruke vide kako je izgledala napeta drama na nebu.

Foto-ilustracija: Pixabay Foto-ilustracija: Pixabay

3. Pretnje na Fejsbuku, Tviteru - Kakva si ti to poznata ličnost, a da ti niko ne preti? Odlično za to posluže društvene mreže, začas se iskonstruiše priča o pretnjama pomračenih fanova, čitavih armija hejetera, a dokaza nigde... normalno, onako zgroženi su odmah izbrisali te gadne komentare...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

4. Ukradeni telefon - Dobro, svi gubimo mobilne telefone, mnogo se i kradu, ali, ne lezi vraže, nikoga ne prati maler kao pevačice... Jer baš u tom telefonu je čuvala privatne seksi fotografije koje je slala .....(sami popunite prazninu). I naravno, ona je sada u strahu od objavljivanja golišavih slika koje bi mogle da joj unište karijeru...

5. Trudnoća - Bez obzira da li imaju 18 ili 55 godina, pevačice već godinama koriste ovaj oprobani recept - u medije se plasira nezvanična informacija o fiktivnoj trudnoći, pa se narednih nedelja šire glasine, pa potom usledi demanti dobro obaveštenog izvora. I tako se uglavnom završe ove priče...

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

6. Infuzija - U poslednje vreme brzo i efikasno instant rešenje za malo pažnje je primanje infuzije zbog prevelike iscrpljenosti (previše obaveza, nastupa, a tako malo vremena). Logično, ove vesti su praćene "potresnom" slikom iz bolnice.

7. Manijak - U ovu kategoriju spadaju sve kategorije kojekavih ludaka i progonitelja, koji (po potrebi) mesecima ili godinama progone pevačice, ostavljaju im poruke u poštanskom sandučetu ili ispred kućnih vrata. Slika manijaka nikada nema, bilo kakvog oppljivog dokaza, ali je strava pevačka uvek prisutna... pa, ipak je najvažnije ići na emociju, zar ne?

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

8. Misteriozni dečko ili devojka - On ili ona ne vole da se eksponiraju u javnosti, pa ih "poznati" kriju. Ali, ako ih kriju, niko neće pričati o njima, nema ni tračeva, nema ni publiciteta... I eto spasonosnog rešenja - na Instagramu (najčešće) se objavljuju zagonetne slike (bez lica, naravno), ruku, nogu, ili drugih delova tela te druge, tajanstvene osobe, a kome nije jasno, to je dodatno pojačano, ubacivanjem srca ili drugih romantičnih znakova... Dve (i brojevima 2) šolje za kafu se podrazumevaju, za svaki slučaj ako je neko propustio suštinu ovih "suptilnih" poruka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA