"Diktator" ruši rekorde gledanosti!

Za pet dana film je zaradio 30,9 miliona dolara, čime se popeo na drugo mesto komedija za starije od 18 godina sa najvećom zaradom svih vremena

  • 0

Film "Diktator", Saše Barona Koena, odlično je debitovao na internacionalnim blagajnama i za pet dana vikend prikazivanja inkasirao je 30,9 miliona dolara.  Time se popeo na drugo mesto komedija za starije od 18 godina sa najvećom zaradom svih vremena. Na prvom mestu nalazi se "Seks i grad" koji ima najveću zaradu prvog vikenda prikazivanja, ne računajući nastavke.

Ovaj film, u kome Koen igra severno-afričkog diktatora koji rizikuje život kako bi se postarao da demokratija nikad ne dođe u državu koju s ljubavlju ugnjetava, zaradio je sveukupno 55,4 miliona dolara od 16. maja kada je počeo da se prikazuje u bioskopima širom sveta.

"Diktator" je premašio otvaranje Koenovih prethodnih filmova, "Borat" i "Bruno" u mnogim zemljama, uključujući i Srbiju, gde ga je za 5 dana prikazivanja pogledalo 17 212 gledalaca. Takođe, zaradio je više na svetskim blagajnama od drugih komedija za odrasle, poput "Deveruša", "Mamurluka" i filma koji se od nedavno prikazuje u bioskopima, "Mračne senke".

Saša Baron Koen igra Aladina, bogatog, surovog i nemilosrdnog diktatora koga kidnapuju i zamene sa zatucanim čobaninom koji izgleda isto kao on. Uz pomoć Zoi, lepe i darežljive vlasnice zen radnje, naš heroj će se boriti svim silama da se vrati na presto.

Podsećamo vas da se film "DIKTATOR" našao na listi blokbastera za koje je bioskop Kolosej organizovao lepu akciju pod imenom "Blockbuster mania 4+1. U periodu od 9. aprila do 31. jula  ko izabere 4 blokbastera po želji, Kolosej mu poklanja peti.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA