ŽESTOK POVRATAK: "The Bite" imaju novi singl i novu pevačicu (VIDEO)

Harizmatična Ljiljana Zdravković uveliko je poznata posetiocima klupskih rokenrol svirki

  • 0

Beogradska grupa "The Bite" se, posle dvogodišnje pauze, vraća na scenu singlom "Lies" i predstavlja novu pevačicu Ljiljanu Zdravković. 

Punokrvni rokenrol u pesmi "Lies" donosi odličan rif i sirovu energiju benda koji je oduvek svoju punu snagu pokazivao na živim nastupima.

- To je prava "bajtovska" stvar, koja nas "vozi" kroz tekst o lažima i prevarama kojima ljudi pribegavaju u odnosima. Hteli smo da muzika podrzava taj bes koji tutnji kroz prevarenu i izdanu ženu koja smišlja osvetu - kaže gitarista benda i autor pesme Bojan Savić.

Singl je snimljen je u studiju "King Oliver", a produkciju je radio Ivan Srdanović, dugogodišnji prijatelj benda kojem je, kao i njima, stalo da tu moć koju imaju na bini, prenese na snimak.

U novu epizodu "The Bite" ulazi sa dva nova člana. Za mikrofonom je sada Ljiljana Zdravković koja se, nakon dugogodišnjeg bavljenja "kaver" svirkama, pokazala kao odlično vokalno, ali i autorsko pojačanje benda.

- Ispostavilo se da smo kreativno prilično kompatibilni i veliko mi je zadovoljstvo što sam postala deo tako dobre ekipe kakva je The Bite“, kaže harizmatična pevačica za koju ostatak benda veruje da će se na pravi način uklopiti u energiju po kojoj su, u poslednjih 13 godina postali prepoznatljivi.

Ritam sekcija pojačana je jednim od najboljih domaćih pank-rok bubnjara, Nebojšom Brkićem – Nebom, kojeg beogradska publika najbolje zna kao dugogodišnjeg člana grupe "Šaht".

"The Bite" za kraj leta planira još jedan singl, na srpskom jeziku, a zatim i koncertne aktivnosti.

Poslušajte "Lies":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA