≫ 

Pogledajte CEO INCIDENT kad je Dunja, posle uvreda Marije Šerifović, USRED EMISIJE napustila "Zvezde Granda"! (VIDEO)

Popovićeva je, zapanjena posle Marijinih reči, mahnula rukom i uradila nešto nezabeleženo do sada u ovom takmičenju

  • 56

U prilici ste, konačno, da pogledate incident o kome se raspreda nedeljama, kada je Dunja Popović, posle komentara Marije Šerifović koji je smatrala uvredljivim, usred emisije demonstrativno napustila takmičenje u "Zvezdama Granda".

 

Pogledajte je izgledala emisija u kojoj je seksi Dunja otišla iz “Zvezda Granda” (VIDEO)

 

Besna Dunja otkrila šta je sve ISEČENO iz emisije Zvezde Granda koju je ona napustila (VIDEO)

 

Ovako je Marija Šerifović POZDRAVILA Dunju posle sinoćnje emisije Zvezda Granda u kojoj je plavuša napustila takmičenje (VIDEO)

 

Bujna Obrenovčanka je bila u duelu sa Dragicom Zlatić, i kad su otpevale svoje, nisu dobile nijedan glas žirija. Da sve bude zanimljivije, članovi žirija redom su, izuzev Šabana Šaulića, isticali kako su im se njihovi nastupi svideli. A onda je došla na red Marija.

 

Počela je dosta blago:

 

- Dragice, moju pesmu si otpevala OK, a u obe pesme si bila korektna. Ništa tu nije bilo ni drastično ni fantastično - rekla je Marija i pitala Dunju da li stvarno misli da je sad pevački bila bolje nego u prethodnim krugovima.

 

- Ja sam dala i scenski nastup i pevanje i harizmu i energiju. Sve sam dala ovde na sceni - samouvereno je nabrajala Dunja.

 

Umešala se Viki Miljković i pitala Mariju šta nije valjalo. Šerifovićeva je tada "eksplodirala", ustala i povikala:

 

- Nemojte da se za**bavamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pevanje i vi ste šou!

 

Dunja je gledala Mariju u šoku, mahnula rukom i napustila scenu. Pogledajte kako je sve to izgledalo, počevši od pevanja Dragice i Dunje, a možete da vidite i kako se ceo incident, nezabeležen do sada u "Zvezdama Granda", završio:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    5. jun 2016 | 08:18

    Marija joj je samo rekla istinu. Sta li je ona mislila do sad, da je vrhunski pevac? Scenaki nastupi su joj bili fantasricni, ali na tome se zavrsava.

  • Sanja

    5. jun 2016 | 08:09

    U pravu je Marija. Podržavam.

  • Salvatore

    5. jun 2016 | 07:30

    Ništa nju Marija nije uvredila niti šta loše rekla a da nije istina!!!Devojke jesu šou i nisu nešto pevale!!!Umisle da znaju da pevaju ako ih neko pohvali!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA