≫ 

Pogledajte kako je izgledala emisija u kojoj je seksi Dunja otišla iz "Zvezda Granda" (VIDEO)

Žiri je imao u nekoliko navrata ošte komentare na račun kandidata, a vi pogledajte kako je to izgledalo

  • 7

Iza nas je još jedna emisija "Zvezda Granda", koja je bila prilično dinamična. Kanditati i žiri su bili u centru pažnje, a ono što je glavna vest jeste da je Dunja Popović napustila takmičenje zbog negativnih komentara na njen račun.

Pogledajte CEO INCIDENT kad je Dunja, posle uvreda Marije Šerifović, USRED EMISIJE napustila "Zvezde Granda"! (VIDEO)

Ovako je Marija Šerifović POZDRAVILA Dunju posle sinoćnje emisije Zvezda Granda u kojoj je plavuša napustila takmičenje (VIDEO)

Pogledajte celu emisiju "Zvezda Granda" i napišite nam kakve su vaše impresije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zo

    5. jun 2016 | 10:28

    Da li je moguce da ovo jos neko gleda. Umesto da usmeravaju mlade ljude da se skoluju, zaposljavaju oni im nude kafane, hotele i da ne napisem sta vec jos. Sramota.

  • BORKO

    5. jun 2016 | 10:28

    Jelena se smucila nama gledaocima a Dunja pristojno napustila takmicenje, pokazala svoju vecu kulturu od brbljivog I dosadnog zirija.Ziti otiso u aut od dolaska JK I ovo vise nije kao ranije ozbiljan sou program. Ovde samo JK deli pamet a ostali ispadose glupi za nju cak I ziri pocenjuje a snjom je najveci gubitnik Sasa Popovic, jer mu se smanjuje gledanost zbog odvratne brbljive JK.

  • Leka

    5. jun 2016 | 12:25

    Dunja da ima dostojanstva ne bi se uopste bavila pevanjem, jer ne zna da peva. Istina ju je zabolila, al svejedno ce punit klubove, jer je omladina zaglupila i takve napumpane afrike, dunje itd najbolje prolaze. A gospodina, legendu Jasara Ahmedovskog 30 ljudi dodje da slusa. Kakva nam je drzava, takav je i narod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA