≫ 

SNIMALA SAM PORNIĆE I BILA PROSTITUTKA: Poznata glumica zaprepastila SVET! (VIDEO)

Džozefin Džilijan je postala narkomanka u 14, usvojitelj ju je silovao u 16. pa prosledio svojim "drugovima"... a njen život se promenio kada je dobila ulogu u "Igri prestola"

  • 11

Glumica Džozefin Džilijan koja se pojavila u seriji "Igra prestola" kao kurtizana Marei, zaprepastila je sve kada je priznala da je radila kao prostitutka i snimala porniće.

IMAO JE ZALEPLJENA USTA I SAMO JE BULJIO U NJIH: Žiri ga je gledao kao ludaka, a on ih 30 sekundi kasnije oborio s nogu! (VIDEO)

Džozefin (27) je preživela pakao u detinjstvu, sa 12 godina je završila u usvojiteljskoj porodici, njen novi "otac" ju je do 14. navukao na marihuanu i kokain, a u 16. ju je prvi put silovao, pa je kasnije "delio" sa svojim prijateljima i taj užas se nastavio i narednih godina.

Bez trunke dostojanstva i samopouzdanja, Džozefin je kao tinejdžerka počela da se bavi prostitucijom.

- Radila sam kao ku*va i istovremeno snimala jeftine porno-filmove pod umetničkim imenom Sofi O'Brajen. Sve se promenilo kada sam videla oglas da se traže glumice za "Igru prestola" - ispričala je Džilijan.

- Tražili su mlade žene koje se ne stide golotinje, sa prirodnim grudima i bez tetovaža. odmah sam poslala fotografiju. Uskoro su mi odgovorili da žele da me angažuju i ja sam bila oduševljena jer to je konačno bila prilika da se bavim ozbiljnom glumom - objasnila je Džozefin.

Na kraju, ispostavilo se da je golotinja spasla Džozefin od... pornića i prostitucije, i ona kaže da je taj život sada zauvek iza nje. Zanimljivo je da se lik Marei pojavljuje u već pet sezona "Igre prestola" što Džilijanovu čini jednom od retkih članova ekipe koji mogu da se pohvale tolikom dugovečnošću...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    6. jun 2016 | 17:01

    Napredovala u u zivotu

  • Dragana

    6. jun 2016 | 19:47

    Proslost ostavi iza sebe I ne osvrci se na nju...guraj samo hrabro napred...svu srecu ti zelim...

  • Svemir

    6. jun 2016 | 17:40

    Samo da je uzela dosta para of filma da ne mora vise da se ponizava zelim joj svu srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA