Nikola Đuričko, Sergej Trifunović i Srđan Miletić sinhronizuju Ledeno doba: Veliki udar

Ovog leta u bioskope siže novo poglavlje poznate animirane franšize – Ledeno doba: Veliki udar, a naši poznati glmuci sinhronizuju glavne junake

  • 5

U dobroj atmosferi studija Moby, ekipa domaćih glumaca se zabavljala glumeći interesantne likove. Studio 20th Century Fox je i ovoga puta poverio uloge glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma.

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli.

Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović.

Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe.

Rediteljka sinhronizacije animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar je Iva Milošević.

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju.

Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Bioskopska publika će od 14. jula biti u prilici da širom Srbije uživa u do sada najvećoj avanturi ovih simpatičnih junaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    6. jun 2016 | 18:44

    I vi sebe nazivate glumcima,toliko ste jadni naspram legendi kojih vise nema.Niti jedan vaš film neznam u kom ste glumili a stare filmove u kojim su glumili veličine kao Bata,Pavle Vujisić,čkalja,Zoran R.Gidra,Gaga itd.rado ih i dan danas pogledam,.Zalosno jeste ali nema ko da ih zameni još uvek a najgore što sami sebe veličaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA