MAJSTORSKI: Pogledajte kako je Bajagina obožavateljka predstavila Momčila u svim fazama karijere! (GIF) (VIDEO)

Beogradska umetnica na izuzetno kreativan način predstavila je veliku zvezdu naše muzike

  • 1

Beogradska umetnica Nina Milenović Jovanović, koja stvara pod imenom Jupinina, napravila je omaž Momčilu Bajagiću Bajagi, gde na veoma kreativan način prikazuje različite faze kroz koje je ova zvezda jugoslovenske muzike prolazila.

Uživajte u kreaciji Jupinine, u kojoj ćete, sasvim sigurno, prepoznati mnoge detalje i faze karijere koja traje skoro četiri decenije. 

Foto: Jupinina Foto: Jupinina

"Bajaga i Instruktori" su među hedlajnerima ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala, koji će biti održan od 29. do 31. jula, na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave.

Pored njih, bogat program ŠLF-a će upotpuniti "Hladno pivo", S.A.R.S, Darren Emerson, Zvonko Bogdan, Marčelo i "Napeti Quintet", "Who See", "Ničim izazvan", "Atheist Rap", kao i V.I.P. Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan i drugi.

Karte po promotivnim cenama možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova. U prodaju je pušten ograničen broj kompleta ulaznica po ceni od 800 dinara za tri dana festivala, sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1.500 dinara, koje obezbeđuju tri dana boravka u kampu, trodnevnu festivalsku kartu i tri konzumacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA