TELEGRAF vas vodi na koncert PRLJAVOG KAZALIŠTA na Stadionu Tašmajdan!

Ko od Vas najbrže pošalje svoje podatke na mejl karte@telegraf.rs (ime i prezime, mejl i broj telefona), dobiće po dve ulaznice. U naslovu mejla potrebno je napisati Prljavo Kazalište

  • 1

Putinov agregat za Kazalište: Organizatori su za koncert iznajmili i veliki ruski agregat od 120 kilovata koji nosi ime predsednika Rusije Vladimira Putina.

Rok bend Prljavo Kazalište nastupiće u subotu 11. juna na Stadionu Tašmajdan u Beogradu, a oprema koja će biti instalirana za ovaj koncert, inače prvi komercijalni na obnovljenom stadionu, već danima pristiže u Beograd.

Kako postoji bojazan da električna energija koja pokriva stadion neće moći da zadovolji sve potrebe instalirane tehnike za to veče koju postavlja LIGHT &MUSIC , organizatori su za koncert iznajmili i veliki ruski agregat od 120 kilovata koji nosi ime predsednika Rusije Vladimira Putina.

Publika "Prljavaca" u Beogradu uz hitove kao što su "Marina", "Mi plešemo", "Sve je lako kad si mlad", "Tu noć kad si se udavala" biće u prilici da uživa i u jedinstvenom muzičko-scenskom spektaklu, a svetlosni performans koji će biti izveden na Tašmajdanu, premijerno će biti prikazan upravo fanovima Prljavog Kazališta.

Karte možete pronaći na svim prodajnim mestima EVENTIMA. Takodje za posetioce iz Novog Sada moguće je kupiti kartu sa organizovanim prevozom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. jun 2016 | 23:19

    Ne znam za agregat, ali oprema koja ce biti koriscena na koncertu je vrhunska, light and music, kao i bend tako da ce ugodjaj svakako biti jedinstven

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA