RETRO HIT: Sise Nataše Bekvalac na izvol'te! (VIDEO)

Na Jutjubu se pojavio snimak iz emisije "Džungla" sa TV Pink, emitovane pre skoro deset godina, na kojem se vide pevačicine gole grudi

  • 2

Na Internetu se nedavno pojavio snimak iz emisije "Džungla" sa TV Pink, emitovane pre skoro deset godina, na kojem se vidi kako su Nataši Bekvalac grudi "ispale" iz haljine.

Kako u to vreme Internet nije bio razvijen i popularan kao danas, a nisu postojale ni društvene mreže ni kanali pomoću kojih bi se ovakvi sadržaji brzo plasirali javnosti, ne čudi što je snimak tek danas postao pravi hit.

Zvezdama džet seta nekada se ovako nešto desi zaista nesvesno, ali često i svesno, kao deo publiciteta, stoga vam je Telegraf.rs nedavno predstavio Top 11 fotki/videa najpoznatijih "ispalih" grudi srpske estrade.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Lepa

    9. jul 2012 | 07:55

    oko 3:20 pred sam kraj snimka. moraces da otvoris 4 ociju jer traje sekundu (mozda i manje). i nije iz ovog ugla, interesantno je da je na snimku kadar spreda a ovaj na slici je sa boka.

  • Cika Kovac

    24. maj 2012 | 21:10

    Ja se izvinjavam na obnevidelosti, ali da li bi ste bili ljubazni da naglasite i kojoj sekundi kog minuta se vidi to ispadanja posto ja taj detalj nikako da uocim!! Unapred Hvala...... :-)))) :-))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA