Hju Lori ne prestaje da šepa kao doktor Haus!

Glumac i nakon završetka snimanja serije "Doktor Haus" ne može da se oslobodi navika koje je stekao glumeći hromog doktora

  • 1

Britanski glumac Hju Lori teško se oslobađa nekih navika posle toliko sezona snimanja popularne serije "Doktor Haus". Naime, Lori ne može da prestane da šepa, što je bila karakteristika lika kog je glumio u popularnoj seriji.

Glumac koji je tv auditorijumu poznatiji kao "Doktor Haus" u pravom životu mora dobro da se skoncentriše pre nego što napravi korak, jer nesvesno počne da šepa.

Lori, koji je izjavio da ni u snu nije očekivao toliku popularnost ovog lika, izjavio je da je potpisao ugovor na 16 dana snimanja pilot epizode, a da sledećih osam sezona niko nije mogao da predvidi.

Poslednja epizoda serije pod nazivom "Everybody dies" (u prevodu "Svako umire"), biće emitovana ovog četvrtka. Pretpostavlja se da će sa završetkom serije umreti i glavni lik.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    24. maj 2012 | 13:41

    Velika greska u divnom novinarstvu. Poslednja epizoda je vec prikazana u ponedeljak uvece...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA