ZOVEM, ALI SE NE JAVLJAŠ, VIŠE NIKADA NISI! Darko Radovanović je poginuo pre 5 godina, ali najbolji prijatelj ga nikada neće zaboraviti!

- Nisam dugo izbrisao tvoj broj iz svog telefona jer to mi je izgledalo kao da treba da te pustim da odeš a nisam bio spreman - napisao je Bane Opačić u emotivnoj poruci pokojnom prijatelju

  • 9

Danas (11. jun) se navršava pet godina od stravične saobraćajne nesreće kod Ostružničkog mosta u kojoj je poginuo pevač Darko Radovanović, a njegov najbolji prijatelj, kompozitor Bane Opačić je tužnu godišnjicu obeležio potresnom porukom koju je objavio na svom Instagram profilu.

POTRESNO: Ovo je rekla šestogodišnja ćerka pokojnog srpskog pevača, kad su joj otkrili strašnu istinu!

- Neko je veče nekog juna neke godine. Telefon zvoni u 8 i 5. Ostavljam da odzvoni jer čujemo se svaki dan, nazvaću te za 15 minuta samo da nešto završim. Zovem ali se ne javljaš. Više nikada nisi. Nisam dugo izbrisao tvoj broj iz svog telefona jer to mi je izgledalo kao da treba da te pustim da odeš a nisam bio spreman. Na kraju te nisam nikada ni pustio, samo sam nastavio dalje bez jednog dela sebe i to je to. Ne pamtim datume, drugi me podsete na njih. Datumi su mi kao neka opomena i obaveza a ljudi koji su tvoji nemaju vreme dolaska u tvoj život ni vreme odlaska iz njega. Nisam neko ko se seća puno stvari valjda zato što nisam neko ko retke stvari zaboravlja. Imali smo naše vreme dobri moj i da je do mene još ne bi prestalo. Al' nije do mene - napisao je Bane Opačić.

Da podsetimo, Darko Radovanović (36) i njegov kum i menadžer Aleksandar Milošević (41) su nastradali kada je u njihovu traku, iz suprotnog pravca, uleteo Đorđe Rančić (81), i čeono se sudario s njihovim vozilom. Radovanović i Milošević su preminuli na licu mesta, a Rančić koji je zadobio teške povrede, kasnije je osuđen na godinu dana kućnog zatvora...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA