Ovi ljudi su doživeli svoju najgoru noćnu moru... na javi! (FOTO) (VIDEO)

Sinoć je publika u bioskopu Cineplexx Ušće imala priliku da pogleda film PRIZIVANJE ZLA 2 u društvu kakvom se nisu nadali!

  • 0

Naime neposredno pre početka projekcije duh davno preminule zle opatice pohodio je bioskopsku dvoranu i plašio gledaoce filma PRIZIVANJE ZLA 2!

Foto: Promo Foto: Promo

Publika je na prisustvo „onostranog“ gosta reagovala različito, neki su se uplašili do srži dok su drugi želeli da stanu na put zlom entitetu.

Naravno u pitanju je bio performans koji su publici priredili distributerska kuća BLITZ FILM i bioskop Cineplexx a sve povodom obeležavanja najuspešnijeg otvaranja horor filma u Srbiji u istoriji.

Foto: Promo Foto: Promo

A kakav je je film PRIZIVANJE ZLA 2!?

Nastavak filma snimanog prema originalnim zapisima najpoznatijih demonologa, bračnog para Eda i Lorraine Warren!

Foto: Promo Foto: Promo

U novom nastavku ponovo ćemo moći gledati Eda (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istražitelja, koji će ovoga puta otputovati u Englesku.

Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu.

Foto: Promo Foto: Promo

Radi se o jednom od najvažnijih dokumentovanih paranormalnih slučajeva u svetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Warren je ovaj slučaj naveo kao jedan od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere.

Foto: Promo Foto: Promo

Ed je preminuo 2006. godine, a Lorraine se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.

Film PRIZIVANJE ZLA 2 se nalazi na repertoaru domaćih bioskopa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA