Božo Vrećo i Marko Louis opevali događaj iz 19. veka! (VIDEO)

Radnja pesme "Pašana" prati devojku koja se 1871. godine otrovala u Hadži Fatiminom hamamu u Foči, usled neuzvraćene ljubavi

  • 0

Božo Vrećo i Marko Louis predstavili su novu pesmu i spot koja nosi naziv "Pašana", a inspirisana je stvarnim događajima. Radnja prati devojku koja se 1871. godine otrovala u Hadži Fatiminom hamamu u Foči, usled neuzvraćene ljubavi.

Pevač sevdalinki i soul pevač su spot snimali u Sarajevu i Mostaru u crno beloj tehnici, a pesma je premijerno izvedena na solističkom koncertu Bože Vreće u sarajevskom BKC-u ove godine.

- Hvala svim mojim prijateljima koji su predano i drugarski radili na spotu i svima vama koji ćete uživati u pesmi, energiji i ljubavi koja je utkana unutra. Sve scene su snimane u pet ujutro u oba grada. Šalili smo se do suza i prekrasno družili. Zaista, sve je prošlo kao san - izjavio je zadovoljni Božo.

Marko je rekao da je Božu prvi put čuo uživo na koncertu u Beogradu, i, kako kaže, najiskrenije se oduševio.

Foto: Promo Foto: Promo

- Dok je trajao koncert razmišljao sam kako bi dobro bilo da se napravi spoj njegove i moje muzike. U jednom trenutku se okrećem prema mojoj ženi da joj saopštim ideju, i ona me preduhitri i predloži mi isto. Kada se završio koncert Božina i moj zajednička drugarica Katarina nas upoznaje i tako je sve krenulo. Nekako smo se energetski spojili i "Pašana" je možda tek početak saradnje.

Foto: Facebook/Vreco Bozo Foto: Facebook/Vreco Bozo

Kantautor Marko Louis priprema novi materijal koji će raditi u saradnji sa kolegama i prijateljima muzičarima.

- To će biti zanimljiv spoj različitih zvukova i senzibiliteta koje ću sa mojim dragim kolegama predstaviti. Nazvao bih to malim putovanjem kroz vreme i prostor, koje ne poznaje granice. Moj prijatelj Božo Vrećo i ja smo upravo započeli te putešestvije, singlom i spotom za pesmu "Pašana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA