SUDBONOSNO NE: Georgiev otkrio kako je pripremio lažnu svadbu o kojoj svi govore! (VIDEO)

- Hteo sam da zabavim ljude na rođendanu, međutim, svi su povadili telefone, i snimak je otišao daleko - rekao je, između ostalog, Georgiev

  • 4

Vlado Georgiev je, gostujući uživo preko livestream-a na Telegrafu, detaljno objasnio sve oko navodne svadbe koja je prethodnih dana digla veliku prašinu, a govorio je i o drugim zanimljivim i aktuelnim temama.

Ipostavilo se da je "svadba" - lažna...

- Ne odustajem od svojih principa. Radim kako mislim da treba, i kako osećam. Nisu ni sva pravila za poštovanje  - uz osmeh je počeo priču Vlado.

Na konstataciju da nas je sve, bar na kratko, prevario, Georgiev je rekao:

- To i jeste bio cilj. Nisam to nešto planirao. Kad se moj sestrić oženio pre nekih 15 dana, dobio sam ideju da bi i ja mogao da dođem i kažem "ne".

Dodao je da je to i njegovoj voljenoj Milici ta ideja dopala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Isto razmišljamo, i zato smo se, verovatno, i našli. Zapravo sam samo hteo da zabavim ljude na rođendanu, međutim, svi su povadili telefone, i snimak je otišao daleko.

Pričalo se zatim o predstojećem koncertu na Tašmajdanu 25. juna, o prinovi koja je na putu i drugim interesantnim stvarima, a priredili smo Georgievu i jedno iznenađenje. Pogledajte, uostalom, sve detaljno u snimku:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mic

    16. jun 2016 | 22:05

    Ja bih pobegla od ovakvog osobenjaka što pre, zao mi je njegove devojke

  • Sale

    17. jun 2016 | 02:14

    Sta reci a ne zaplakati, bas je devojci do NE uzas, da joj je do Ne ne bi nosila njegovo dete nego nema izbora, zalosno na sta su devojke spremnr kako bi bile sa nekim, realno nije lepotan

  • Asob

    22. jun 2016 | 04:59

    Prepotenko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA