Soraja: Nisam sponzoruša, a ni zavodnica!

- Nemam taktiku za osvajanje. Zamislite šta bi tek bilo kad bih još i zavodila? Kad sam upoznala svog sadašnjeg dečka, mislila sam da nema ni auto - kaže Plejboj zečica

  • 7

Plejbojeva zečica Soraja Vučelić nedavno je od dečka dobila "roleks" od 14.000 evra i stan u komšiluku Novaka Đokovića. Ipak, zgodna starleta tvrdi da nije sponzoruša i da je bila ubeđena kako njen sadašnji dečko nema ni automobil.

- Kad sam upoznala dečka nisam znala ni da ima kola. Moja drugarica i ja smo ga odvezle kući. Eto, tolika sam sponzoruša da sam mislila da dečko nema ni kola.

U intervjuu za magazin Puls Soraja je otkrila zašto je dugo nije bilo u Srbiji:

- U Crnoj Gori sam bila kod rodbine, a onda u Rusiji s dečkom - izjavila je. Zečica je u vezi sa dečkom sedam meseci, a kaže da je sa njim u Moskvi obilazila isključivo šoping centre.

Na pitanje da li je "roleks" dobila za neki jubilej, starleta je odgovorila:

- Ma ne, to je poklon k'o poklon. Bili smo u Moskvi i nismo mogli da šetamo svaki dan jer su bile neke demonstracije. Prošetali smo samo jednom, dopao mi se taj sat i tako. Iskreno, satove baš ne volim. Nije to najskuplji poklon koji sam dobila, ali nemojmo o tome.

Soraja je dodala da ne krije dečka kako to svi misle, već srpski paparaci nisu dovoljno ambiciozni.

- Kad moj dečko dođe u Beograd, mi najnormalnije izađemo u klub ili neki restoran.

Između ostalog, starleta je priznala da se zaljubila i da veruje da joj je veza na dobrom putu. Dečko je oduševio manirima, dok misli da je ona njega osvojila duhovitošću.

- Ja ne zavodim i nemam taktiku za osvajanje. Zamislite šta bi tek bilo kad bih još i zavodila? - duhovita je Soraja.

(Izvor: Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • quidproquo

    24. maj 2012 | 14:20

    lele... odvratna si... kako moze da bude nekom lepa... ? ? ?

  • Igor

    27. maj 2012 | 01:57

    Ahahah a pazi ovo...kad je upoznala dečka nije znala da li ima auto.a dečko joj pokloni rolex i stan....ma nisi znala,slučajno si se zakačila za njega.

  • Barbara

    24. maj 2012 | 16:01

    upakuj te sisetine,i izgledaj pristojno..nije žensko ženstveno samo ako se goliti i pokazuje u javnost što ne treba. :)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA