"Belgrejd koling" dobija i četvrto veče (VIDEO)

Beogradski festival, koji se održava na Ušću od 27. do 29. juna, biće produžen za jedan dan, kada će nastupiti neki od najznačajnijih domaćih bendova u okviru "Jelen Top 10" turneje

  • 0

Muzički festival "Belgrejd koling" (Belgrade Calling), koji se održava na Ušću od 27. do 29. juna, biće produžen za jedan dan, kada će nastupiti neki od najznačajnijih domaćih bendova, a u okviru "Jelen Top 10" turneje, najavio je danas organizator "Avalon produkcija".

Svim kupcima ulaznica za bilo koji od prva tri festivalska dana, prilikom ulaska na festival biće uručene besplatne ulaznice za četvrti dan, 30. jun.

Spisak domaćih bendova koji će nastupiti na velikoj bini pred hiljadama fanova biće objavljen početkom juna.

Nakon odličnog prošlogodišnjeg iskustva, ekipa popularne televizijske emisije "Jelen Top 10" se iz studija "vratila na točkove", okupila neke od najboljih ovdašnjih bendova i krenula u pohod na 10 gradova Srbije, a i šire.

Druga sezona "Jelen Top 10" turneja, kako bi bila dostupnija široj publici, odigrava se u urbanim utvrđenjima i sportskim halama, a podrazumeva i nova pravila - koncerti u gradovima Srbije su besplatni.

Gradovi na mapi ovogodišnjeg "Jelen Top 10" karavana su: Šabac, Sremska Mitrovica, Vranje, Požega, Sombor, Banja Luka, Novi Sad, Niš, Obrenovac i Bor.

Zbog velikog interesovanja publike, veliko finale turneje ove godine biće na beogradskom Ušću, na do sada najvećoj bini i koncertnom prostoru.

Na impresivnoj listi izvođača novog "Belgrejd koling" festivala nalaze se trenutno najpopularnija svetska pevačica Džesi Džej, čuveni Ozi Ozborn i majstori gitare Sleš i Zak Wajld, te jedan od najvećih bendova u protekle tri decenije "Faith No More", zatim "Public Image Ltd", hip hop velikani "Public Enemy", glamurozni rokeri "The Darkness", apsolutni hitmejker Example i kultni elektronski duo "Orbital".

Nove pesme u Beogradu predstaviće i "The Cult", gotska metal atrakcija "Paradise Lost", blek i treš metalci "Satyricon" i "Sanatorium", te povratnici iz doba grandž zvuka "Ugly Kid Joe".

Čast da festival otvori imaće koncertno najaktivnija beogradska grupa "S.A.R.S.", a poziv na sledeće izdanje festivala sa bine na Ušću, 29. juna, iza ponoći uputiće "The Sisters Of Mercy".

U prodaji su jednodnevne ulaznice po cenama od 2.990 do 4.500 dinara, dvodnevne po ceni od 5.990 dinara i trodnevne od 7.990 dinara.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA