≫ 

"Partibrejkers" rasterali kišu na Tašmajdanu, Cane POLUDEO zbog papirića na bini! (FOTO)

Dvoipočasovni rokenrol spektakl u srcu Beograda održan je pred oko 7.000 oduševljenih fanova

  • 12

Veliki koncert "Partibrejkersa" pod nazivom "Taš je naš" održan je pred oko 7.000 ljudi, koje ni kiša nije omela da uživaju u sjajnoj dvoipočasovnoj rokenrol atmosferi na Tašmajdanu

SVIRAMO ZA DUŠU, 18. JUNA SU ZADUŠNICE: Cane briljantno najavio koncert "Partibrejkersa" na Tašmajdanu! (FOTO) (VIDEO)

Spektakl na renoviranom stadionu su još po dnevnoj svetlosti otvorili "Dža ili bu", koji su svirali iako je pljuštala kiša, međutim, vremenske nepogode nisu omele nestrpljive fanove da uživaju u dobrom zvuku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nešto kasnije, oko 21:30, svirku su započele i zvezde večeri, legendarna grupa "Partibrejkers", koji su koncert na otvorenom počeli pesmom "Ona kaže ljubav pokreće ovaj svet", a izgleda i rasterali kišne oblake, budući da je njihovim izlaskom na binu pljusak prestao!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Odličan zvuk na Tašu, odlična atmosfera, frontmen "Partibrejkersa", legendarni Cane, večeras je bio izuzetno raspoložen, ali bez mnogo mudrovanja...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Čuveni "Brejkersi" su prvo nanizali stare hitove poput "Ona je moja", "Zemljotres", "Lobotomija", "Ćutanje", "Žurim", a potom i dve pesme sa najnovijeg albuma "Sirotinjsko carstvo": "Šta radiš" i "Sitna slova".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ubrzo je izašao i prvi gost na koncertu, Banana, gitarista "Električnog orgazma", ali je ovog puta svirao usnu harmoniku u klasiku "Hiljadu godina", sa početka karijere "Partibrejkersa". Neposredno pre toga je ceo Taš pevao "Put za jug"...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zatim je, očekivano, krenuo rafal hitova! "Ono što pokušavam sad", "Kreni prema meni", bile su samo neke od pesama u nizu, a u "hipnotisanoj gomili" gost na gitari bio je Gile "Orgazam". Naravno, neminovna je bila i šutka u parteru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U jednom trenutku, tokom pesme "Hoću da znam", pred binom  su ispaljene konfete, očigledno neplanski, pa je Cane više puta ljutito ponovio: "Ko će ovo da počisti?!".

Ni kasnije nije bio "oduševljen" brojnim papirićima, pa se u nekoliko navrata i izvinjavao publici...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle dva i po sata sjajne svirke, kao i obično, "Ulični hodač" je zatvorio regularan deo koncerta, a potom su usledila dva bisa, čiji deo je upotpunio i gost Koja iz "Discipline kičme".

Publika je najbolje reagovala na mnogima omiljenu "Molitvu", zatim na "Prsten", veliki hit iz osamdesetih, koji bend inače veoma retko izvodi uživo, kao i na pesmu "Stoj, Džoni".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako vreme na samom početku koncerta nije išlo u prilog večerašnjeg događaja, fanovi su oduševljeno đuskali i pevali sa svojim miljenicima, a kako se čini, ludu zabavu koju su i obećali, rokenrol majstori definitivno su ispunili i bili na visini zadatka, baš kao i svaki put.

- Volimo vas! Vaši "Brejkersi" su uvek sa vama! - poručio je Cane za kraj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    18. jun 2016 | 23:05

    Nema spavanja u komšiluku, al neka :-) bravo!

  • Tiki

    19. jun 2016 | 07:59

    Poslednji mohikanac r'n'r-a. Ljudi, budite hrabri kao Cane.Fantasticna svirka, bez greske, prepuna poruka. Bravo.

  • Pionir

    19. jun 2016 | 02:50

    Zeljko Obradovic na koncertu. Car!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA