SURVAJVER: Kristina "obradila" muškarce da bi ušla u finale! (VIDEO)

Jednom sedela u krilu, drugog grlila, a sa trećim provela noć samo da bi ušla u finale, tvrdi Mia Begović u večerašnjem "Survajveru", optužujući sestru Nataše Bekvalac

  • 2

Na plemenskom savetu "Survajvera" zaoštrili su se sukobi između Odbačenih i plemena Sibu, a krenule su i ozbiljne prozivke. Maja Lena je napala Kristinu i tražila odgovor na pitanje da li ju je Ognjen štitio od izbacivanja ili je to bila Kristina. Kristina tvrdi da je ona, dok se Ognjen i dalje drži svoje priče. Od Sebastiana traže da presudi, ali on ne staje ni na čiju stranu.

Situacija se otima kontroli i svi počinju da se svađaju. Mia doliva ulje na vatru pitanjem namenjenom Kristini, zanima je koji muškarci su joj ostali u plemenu koje bi mogla da "obradi" ne bi li došla do finala. Mia ju je tom prilikom napala da je jednom sedela u krilu, drugog je grlila, a sa trećim otišla i provela jednu noć u kućici.

Drugi sukob je nastao između Martine i Žareta. Ipak, pevačica nije nasela na Žaretove provokacije i sasvim ležerno mu je odgovorila na pitanje koje joj je postavio na plemenskom savetu.

Ovaj put je Žare iskoristio priliku na plemenskom savetu da upita Martinu zašto je izjavila da bi Miji zalepila šamarčinu kada je vidi u avionu na završetku šoua.

- Najprije sam bila ljuta na Miju jer su ljudi zbog nje plakali, ali s vremenom sam shvatila da nije vredna ni šamara.

Ava je svesna da se njeno vreme u plemenu Sibu bliži kraju i izjavljuje da je ne brine da li će uskoro ispasti iz takmičenja.

Smatra da je dosada igrala pravedno i da je, uz par grešaka, uvek glasala svojom glavom, ne slušajući tuđe nagovore i ne zamarajući se strategijom. Isto tako, naglasila je da joj je jadno da nagovara ljude da glasaju za nju.

Sigurno joj nije bilo ugodno da čuje Vladu kako kaže da upravo ona nema kvalitete da se nađe u finalu. Grimasa na Avinom licu nakon Vladine izdaje govorila je više od hiljadu reči.

(A.V./RTL)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    26. maj 2012 | 04:40

    Kao, tesko ce biti Kristini "poraditi" na preostalom delu muskaraca u plemenu. Da je kojim slucajem nece boleti ? Upravo zbog ovakvih momenata postoje starije sestre, one su te koje ostavljaju u amanet mladjima, kako od muskarca napraviti majmuna. Kristina je iz svoga arsenala izvukla: cari, sex, jedno misli drugo radi, lazi, prevare i podmuklost. Cini mi se da sam pobrojao svo naoruzanje mladje Bekvalceve. Sta preostaje, pa to je "istina" s njom ce se posluziti na kraju ovog serijala, optuzit ce one s kojima je najvise provodila vremena, razlozi, nebitni. Ona do cilja mora doci, tako ju je naucila starija seka "Nisu bitne zrtve, bitan je cilj" Kristina iz horizontale ima najbolji pogled ali joj je on najprirodniji. Sa Sebastijanom je ec provela noc na drvetu, njemu je obecala da od nje moze da trazi bilo sta zbog njenog izbora za odlazak na drvo. On je zaspao ko zaklan pa je ona verovatno morala sama uzivat. Preostaje joj Milan, sumnjam da ce kod njega uspeti, on je otac i sebi nece dozvoliti avanture koje mu mogu samo stetiti. Znaci Kristina se i ovde mora osloniti na svoje "ruke" Vlada, on ju je vec apsolvirao. Znaci preostaje Martina, kako sestre Bekvalac izmenjuju neznosti, Kristini nece pasti tesko da sa Martinom provede noc, a ni Martina nije osobito gadljiva. Dakle cekamo rasplet !

  • milorad

    25. maj 2012 | 14:47

    BLAGO ONOM KOGA ONA OBRADI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA