Mala Anastasija (11) cipelom gađala žiri, pa pogodila SVOJ taster! (VIDEO)

Preslatka Anastasija Rilak je u emisiji "Neki novi klinci" uradila nešto što će se prepričavati godinama

  • 15

U drugoj finalnoj emisiji takmičenja "Neki novi klinci", nezapamćenu ludnicu je izazvala Anastasija Rilak (11) koja je cipelom gađala žiri, pa pogodila svoj taster ispred zapanjene Jelene Kostov.

RADA PLAKALA KAO KIŠA: Da, ona ima samo 8 godina! Neverovatna Jovana ODUVALA sve! (VIDEO)

Usred nastupa, simpatična Anastasija je skinula crvenu cipelicu, šutnula je u pravcu žirija, a kada je pogodila taster sa brojem jedan, Jelena Kostov je počela da vrišti od oduševljenja, a potom su joj se pridružili i ostali članovi žirija koji nisu mogli da veruju šta se upravo dogodilo...

A Anastasiji se preciznost isplatila, i prošla je dalje...

Pogledajte neverovatni potez Anastasije Rilak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Millos

    21. jun 2016 | 11:42

    Tuzno je to kas ti oduzmu detinjstvo i naprave od tebe nasminkanu lutkicu koja se ponasa ko zena u 12, 13 godina..katastrofa!

  • Mr.

    21. jun 2016 | 12:27

    Devojcice od 10 godina, nasminkali da izgledaju kao da im je 25. Da pokrete ne pominjem. Neki ce reci da je ovo simpaticno, ali meni nije ni malo. Ja sam se sa 10 godina, igrao šuge. I ovako smo potonuli, a tek cemo da potonemo, kada ova deca, sto odrastaju uz farmu, parove, starlete i slicno, odrastu.

  • miki rubiroza

    21. jun 2016 | 14:18

    Raj za pedofile i bolesnike,u ziriju se ne zna ko je veca seljacina a oni kao nekoga ocenjuju,a ova jadna decurlija tripuje da ce pojavom u ovoj glupoj emisiji postati neko i nesto sa sve jadnim roditeljima koji se nadaju da ce to da unovce,sve u svemu kic,jad i beda....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA