Skinite nove pesme "Flamingosa" i učestvujte u dobrotvornoj akciji za Madžgaljevu ćerku

Sav prihod od numera "Bože" i "Za sve sam kriv", namenjen je školovanju Sare Madžgalj, Marinkove ćerke

  • 1

Pesme "Bože" i "Za sve sam kriv", poslednje koje je u grupi "Flamingosi" otpevao i snimio Marinko Madžgalj, od danas su dostupne svima koji pošalju SMS sa sadržajem "m1" za pesmu "Bože" i "f1" za pesmu "Za sve sam kriv" na broj 3336, čime automatski učestvuju u dobrotvornoj akciji od koje je sav prihod namenjen ćerki prerano preminulog glumca, Sari Madžgalj.

SRCE BOLI: Amidžić se rastao od POSLEDNJE uspomene koja mu je ostala od Madžgalja (VIDEO)

Numera "Za sve sam kriv" je poslednja pesma "Flamingosa". Tekst je napisao Ognjen Amidžić, muziku Ivan Mirković Bambi, a aranžman Marko Kon. Svi koji žele da ovu pesmu imaju na svojim telefonima treba da pošalju SMS sadržine "f1" na 3336.

Pesma "Bože" je veoma emotivna, a ujedno i prava boemska, kafanska pesma. Muziku i tekst ove numere napisao je Predrag Mizić Miza, a aranžman Marko Kon. I ovu kompoziciju možete imati na svom telefonu tako što ćete poslati SMS sadržine "m1" na 3336.

Ukupna cena poruke, za svaku pesmu pojedinčano, iznosi: u MTS i Telenor mreži 63,60 din, u Vip mreži 63,48 din. Porez je uračunat u cenu.

Novac prikupljen na ovaj način biće preusmeren na školovanje Marinkove ćerke Sare Madžgalj. Za obe pesme snimljeni su i spotovi koji će premijerno biti prikazani 21. juna u emisiji "Amidži šou".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA