GOLOTINJA I KAMERE ISPOD VODE: "Maldivi" počinju 23. juna, evo ko su učesnici (VIDEO)

- “Maldivi” će biti potpuno drugačiji šou od svega što se do sada prikazivalo - navode iz "Happy" televizije

  • 8

Da produkcija "Happy" televizije ne miruje, dokaz je da će leto na ovoj televiziji biti potpuno bez repriza. I ne samo to, u četvrtak, u 20 sati na ovoj televiziji startuje zabavno muzički šou, kakav, kako navode iz ove televizije, nije viđen na ovim prostorima.

Mada mnogi tvrde da uspeh "Parova" niko ne može da zaseni, sve su indicije da će ovogodišnji "Maldivi" biti više nego fantastični i privući daleko više gledalaca.

- “Maldivi” će biti potpuno drugačiji šou od svega što se do sada prikazivalo. Neverovatan splet muzike, plesa, ali i detalji poput spektakularnog serijala "igra bez granice“ , daće novu dimenziju ovom rijalitiju. Kao i do sada, naša produkcija će pokazati da nije u pitanju klasičan rijaliti šou program, već ide korak napred i pokazuje da svaki segment zabavnog serijala daje potencijal buduće rijaliti serije. U novoj seriji, gledaoci će imati prilike da prate nove glumce, njihovu zabavu, srećne i tužne trenutke - kažu u produkciji Hepi televizije.

Printskrin: Youtube/TV Happy Printskrin: Youtube/TV Happy

Za "Maldive" je spremljeno dodatnih 40 kamera više, nego za "Parove". Posebno će biti postavljene u bazenu, opremljenom morskom vodom. Prostor je ogroman, a višečlani tim scenografa i arhitekti je radio na opremanju i ulepšavanju. Scenaristi su mesecima unapred osmišljavali događaje, tako da se očekuje da ovaj šou bude zaista spektakularan. Na velikom prostoru nalazi se pravi vodopad.

- Prostor u kojem će boraviti takmičari i boriti se za vredan medijski prostor i nagradu je bajkovit. Na hiljade njih se prijavilo za učešće u takmičenju, a oni koji budu pratili ovaj program od četvrtka u 20 sati, videće koliko je među učesnicima neverovatnih ličnosti, talentovanih, interesantnih i spremnih da daju sve od sebe da gledaoci uživaju u velikoj zabavi- ističu iz produkcije Hepi televizije.

"Happy" televizija je počela da pušta najavni foršpan na televiziji, on izgleda ovako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA