OVAKVE MALDIVE NIKO NE OČEKUJE: Kad čujete šta će učesnici MORATI da rade, zapanjićete se! (VIDEO)

U četvrtak uveče u "Maldive" će ući 24 takmičara koje očekuju najveća iskušenja u životu

  • 4

U četvrtak, 23. juna, počinje treća sezona "Maldiva" u kojoj će učestvovati 24 kandidata, a ovaj rijaliti će se drastično razlikovati od "Parova", i predstavljaće... muzičko takmičenje. Da, dobro ste pročitali!

GOLOTINJA I KAMERE ISPOD VODE: "Maldivi" počinju 23. juna, evo ko su učesnici (VIDEO) 

Kako se navodi u saopštenju TV "Happy", takmičari koji su se na kastingu pokazali kao dobri pevači, lepo izgledaju i imaju harizmu, ući će u muzički kamp u "Maldivima" i kroz muzičke radionice i nastupe, oni će se dalje regrutovati za veliki muzički projekat - "Happy zvezde"...

Kroz ceo serijal, polaznici kampa, biće podeljeni u dve grupe: goste, koji uživaju i poslugu (kuvar, konobar, spremačica…). Članovi ovih grupa će se smenjivati, da bi nadmetanje bilo zanimljivije.

Foto: Promo Foto: Promo

- Da li će uživati u čarima odmora u hotelu sa bazenom ili biti posluga, zavisi od njihovog talenta. Svake subote imaće priliku da pokažu svoj muzički i talenat za scenski nastup. Tokom cele nedelje oni će izvesno vreme posvetiti pripremama se sa svojim mentorima, koreografima i stilistima. Na taj način, gledalac će videti i sve ono što se dešava pre nastupa na sceni, od izbora muzičke numere do samog nastupa. Kad se ne takmiče muzički, učesnici "Maldiva" boriće se u sportskim igrama na bazenu i u dvorištu - navode sa televizije "Happy".

Publika će imati priliku da vidi takmičare ne samo na sceni nego i u različitim životnim situacijama i kroz interakciju sa ostalim učesnicima, u kojima će doći do izražaja sve njihove karakterne osobine. Cilj takmičara je da ostanu do kraja u muzičkom kampu, jer će onda imati priliku da učestvuju u velikom muzičkom takmičenju "Happy zvezde", koje počinje na jesen.

Foto: Promo Foto: Promo

Ulogu produkcije ovde preuzima  menadžment "Maldiva", a voditelj i domaćin je turistički vodič, koji usmerava i vodi aktivnosti u hotelu, kampu i subotnjem takmičenju - pravila su ovog muzičkog takmičenja.

Mentori, koji su zaduženi da se svaki takmičar adekvatno pripremi za nastup na sceni, su dokazani pevači i poznate ličnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    22. jun 2016 | 15:14

    Ja sam pink i hepi kodirao tako da mozete da pustate svasta A zgubidani i budale neka vas gledaju AMIN

  • ODzordo

    22. jun 2016 | 15:37

    Novi olos ,droga prostitucija laz i prevara pa njihove tuzne price ,a oni moj do mojega

  • Dzordo

    22. jun 2016 | 15:36

    Znaci novi kupleraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA