SAŠKI KARAN PRETE SMRĆU: Cecinom ocu je mesto u zatvoru, manijaci mi govore da će me rasporiti! (VIDEO)

- Mogu ja da se suprotstavim i muškarcu, ali onako nasrnuti na jednu ženu je nedopustivo. Sva sam izgrebana i modra, počupana i izudarana - ispričala je Saška Karan

  • 30

Nakon sinoćnog incidenta u studiju "Pinka" kada su roditelji Cece Jovanović fizički napali Sašku Karan, oglasila se i pevačica koja kaže da je šokirana onim što se događalo kao i da je cele noći dobijala pretnje smrću.

2. DEO TUČE GODINE: Cecina majka ispolivala Sašku, Karanova se zaletela da je bije, uleteli i ostali farmeri! (VIDEO)

- Ono je bilo strašno, da nije bilo obezbeđenja ne znam šta bi se dogodilo. Ono što se dogodilo je bilo šokantno, dozvoliti nekome da se onako ponaša prema jednoj ženi. Mogu ja da se suprotstavim i muškarcu, ali onako nasrnuti na jednu ženu je nedopustivo. Sva sam izgrebana i modra, počupana i izudarana. Konsultovaću advokata da vidim kako ćemo odreagovati. Ovo je bila rijaliti igra, ali neki to ne kapiraju. Cecin otac treba da završi u zatvoru ili na lečenju, siledžijama je tamo mesto. To što je on uradio je isto kao i kad je Gagi nasrnuo na mene, da obezbeđenje nije odreagovalo moja ćerka bi ostala bez majke – izjavila je Saška za portal Pink.rs.

- Celu noć i jutro dobijam pretnje, da će me ubiti, da će me rasporiti, da će iseckati i mene i moju porodicu. Ipak, ja se osećam sigurno, i ne želim da dozvolim da me to dotiče. Na posletku, ja se i dalje osećam sigurno, jer imam pravo na svoje mišljenje, šta ja mogu što nekoga istina boli. Na finale ću doći bez straha - zaključila je Saška Karan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnija si kad cutis

    28. jun 2016 | 16:23

    Videli smo svi i kako si ti davila i tukla Cecu . Videli smo i Cecin raskrvavljen nos . To je dopustivo zar ne ?

  • Četvrti čovek

    28. jun 2016 | 16:55

    Ajde sedi na metlu i nestani iz naših života odvratna zeno

  • Marija mikulic

    28. jun 2016 | 16:54

    Svr to saski treba jer je ona veliko zlo od zene boze sacuvaj fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA