Marko Mandić i Ana Štajdohar u novoj animiranoj franšizi – Trolovi

Trolovi su slatka, radoznala stvorenja koji vole da pevaju, igraju i da se dobro zabavljaju. Ali ova stvorenja nisu samo predivna, već su i glavna poslastica za gladne Bergane

  • 0

Svi se sećamo simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali po boji kose – malih slatkih Trolova. A da li ste znali da nam ove jeseni stiže nova franšiza o njima? Kao i da u srpskoj verziji trolove Maku i Zakerala sinhronizuju pevači Ana Štajdohar i Marko Mandić?

DŽASTIN TIMBERLEJK promoviše Trolove na Evroviziji

Od genijalnih tvoraca filmova Šrek, Kung Fu Panda i Madagaskar, iz studija DreamWorks Animation, 3. novembra stiže ekstravagantna, raspevana animirana komedija Trolovi. U originalnoj verziji Džastin Timberlejk i Ana Kendrik daju glasove glavnim junacima, dok u domaćoj verziji njih sinhronizuju naši poznati pevači Marko Mandić i Ana Štajdohar.

Trolovi su slatka, radoznala stvorenja koji vole da pevaju, igraju i da se dobro zabavljaju. Ali ova stvorenja nisu samo predivna, već su i glavna poslastica za gladne Bergane.

Foto: Promo Foto: Promo

Kada Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, dolazi do Zakerala po pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA