BEDAK: Uhapšena "najbolja drugarica" svakog muškarca!

Nekadašnja zvezda porno filmova Džena Džejmison privedena zbog vožnje pod dejstvom alkohola, nakon što je svojim četvorotočkašem udarila u banderu

  • 0

Bivša zvezda filmova "za odrasle" Džena Džejmison uhapšena je nakon što se automobilom zakucala u banderu. Džejmsonova je lišena slobode u južnoj Kaliforniji zbog sumnje da je vozila pod uticajem alkohola.

Džejmisonova je udarila automobilom u banderu rano jutros u Vestminsteru. Iako je zadobila lakše telesne povrede, odbila je lekarsku pomoć

Policija je sprovela alko-test i utvrdila da je u krvi glumice bilo tragova alkohola. Nekoliko sati nakon hapšenja, Džejmisonova je puštena na slobodu. Na njenom veb sajtu piše da je ona kod kuće i da se oseća dobro, ali da nema komentar.

Osim po filmovima, Džejmisonova je široj publici postala poznata nakon što je objavila autobiografiju 2004. godine. Ona ima dva sina sa poznatim MMA borcem Titom Ortizom, koji je pre dve godine tvrdio da je Džejmisonova zavisna od leka protiv bolova Oksikontina.

Sajt TMZ objavio je zvučni zapis poziva policiji od žene koja se, kako tvrdi, nalazila na mestu događaja. Poslušajte:

(M. S.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA