≫ 

KONAČNI OBRAČUN: Ko je bolji, Grandova ili Pinkova zvezdica? (VIDEO)

Pobednici takmičenja Džejla Ramović i Marko Bošnjak bili su impresivni, a vi nam napišite ko je na vas ostavio veći utisak

  • 11

Pre nekoliko dana završila se još jedna sezona "Pinkovih zvezdica", u kojoj je pobedio Marko Bošnjak. Dečak iz Prozor Rame zadivio je sve sjajnim pevačkim sposobnostima, čime je postao poznat na prostoru Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

S druge strane, u takmičenju "Neki novi klinci" pobedila je Džejla Ramović. Devojčica koja dolazi iz Goražda je bila impresivna, a njeni nastupi se i dan danas prepričavaju.

Pogledajte i poslušajte kako su pevali Džejla i Marko, pa nam napišite ko je po vama bolji.

Džejla Ramović:

Marko Bošnjak:

Džejla Ramović:

Marko Bošnjak:

Džejla Ramović:

Marko Bošnjak:

Glasajte za svog favorita i šerujte i šaljite ovaj tekst svojoj rodbini, kolegama, prijateljima…. Zašto je Džejla bolja, odnosno zašto je Marko bolji?

Ukoliko Džejla i Marko nisu ipak ostavili najveći utisak na vas, napišite nam ko je po vama bio najbolji u takmičenju "Neki novi klinci", odnosno u "Pinkovim zvezdicama".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana

    5. jul 2016 | 13:50

    Duela je za klasu bolja od Marka,on jos uvek nije ušao u pubertet i zato ima takav glas videcemo kad počne mutacija glasa i kad se završi ali svaka cas i jesu sta je sve prikazao.

  • Nina

    5. jul 2016 | 20:20

    Ova devojcica peva mnogo dobro..Ovaj mali je "izvikan",nista specijalno..

  • Ana

    5. jul 2016 | 16:31

    Dejla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA