KOJA JE NAJBOLJA RIBA? Cecina ćerka, Topalkova ćerka, Džajina ćerka ili Miletova ćerka? (FOTO)

Među ćerkama slavnih ličnosti koje najviše izazivaju pažnju na društvenim mrežama su Anastasija Ražnatović, Dragana Džajić, Helena Topalović, Elena Kitić i druge

  • 59

Seksi naslednice domaćih javnih ličnosti izazivaju veliku pažnju javnosti, tim pre što su aktivne korisnice društvenih mreža i, na radost njihovih fanova, često objavljuju provokativne fotografije. Među najpopularnijima trenutno su: Anastasija Ražnatović, Dragana Džajić, Helena Topalović, Elena Kitić i Teodora Kunić, a, složićete se, imaju šta i da pokažu te je sasvim bespotrebno obrazlagati zbog čega su na samom vrhu liste. 

SRPSKA LEPOTA PROTIV BRAZILSKE: Nina ili Alesandra, koja vam je lepša? (FOTO)

Anastasija Ražnatović

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović nedavno je postala punoletna, a da je zadovoljna svojim izgledom svedoči i njeno svakodnevno objavljivanje fotografija, kako izazovnih selfija, tako i onih na kojima je Anstasija u skroz elegantnim izdanjima.

Dragana Džajić

Iako ne živi ovde, starija ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića već godinama važi za jednu od najzgodnijih Beograđanki. Atraktivna manekenka redovno oduševljava muškarce kojima je, zbog svog savršenog izgleda, pravo oličenje seks-bombe, a zahvaljujući svojim atributima lepa Dragana izaziva divljenje i kod žena.

Helena Topalović

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka sve više u poslednje vreme privlači pažnju, a čini se i da seksi brineta dobro zna kako da iskoristi svoje atribute i potpuno opčini muški rod. Bilo da je u pitanju selfi otpozadi ili, pak, spreda, kada u prvi plan pada bujni dekolte...

Foto: Instagram/helena_topalovic Foto: Instagram/helena_topalovic

Elena Kitić

Ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić aktivno koristi Instagram, na oduševljenje svih njenih fanova. Oprobala se kao pevačica, ne zaostaje za modnim trendovima, voli da pozira i pravi selfije, pa nije ni čudo što je među "najtraženijim" ćerkama.

Foto: Instagram/elenakitic Foto: Instagram/elenakitic

Teodora Kunić

Ćerka najpoznatije "loto devojke" i voditeljke Suzane Mančić ima 22 godine i verena je za dve decenije starijeg biznismena u Beču. Iako nije od onih koji svakodnevno objavljuju bar jednu fotografiju, kako se čini, voli da pozira i ističe svoje atribute, na radost svih muškaraca. Seksepila joj apsolutno ne manjka.

A photo posted by Teodora Kunic (@teodorakunic) on

Koja vam se od atraktivnih ćerki najviše dopada? Odgovore možete ostaviti u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    6. jul 2016 | 15:58

    Moja cerka 4 god medicine

  • Cirih

    6. jul 2016 | 15:47

    Tako mlade,a vec podvrgnute mnogim operacijama!Stavite slike pre operacija ,pa cemo glasati.Svaka izgleda, kao da ima sada ,preko 30 godina.

  • Joki

    6. jul 2016 | 15:49

    Riba? Hm... ja mislio koja je skolovanija ali to nije u modi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA