≫ 

Kad vidite koliko je ukupno takmičara učestvovalo u "Parovima", shvatićete da njih 70 odsto niste ni primetili! (VIDEO)

Za razliku od Gastoza, Zmaja Od Šipova, Mace Diskrecije, Ružice i ostalih "rijaliti junaka", bilo je dosta takmičara koji su u vili proveli tek po nekoliko dana

  • 3

Bliži se veliko finale četvrte sezone "Parova", a posebno je interesantan podatak koliko je takmičara učestvovalo u ovom ciklusu popularnog rijalitija.

ŠOK U PAROVIMA: Dok Zorica spava, Gastoz ljubi Ružicu! (VIDEO)

Čak i oni koji su redovno gledali "Parove" verujemo da mnoge takmičare nisu uspeli pošteno da upoznaju, pa čak ni da primete. To i nije čudo, jer, za razliku od Gastoza, Zmaja Od Šipova, Mace Diskrecije, Ružice i ostalih "rijaliti junaka", bilo je i podosta takmičara koji su u vili bili po nekoliko dana - sportski rečeno, bez zapaženog učinika.

Po navodima produkcije, ove sezone u "Parovima" učestvovalo više od stotinu takmičara!

Dvoje njih, Jelena Golubović i Željko Stojanović, pobegli su iz ovog rijalitija. To je, podsetimo, učinio i Miki Đuričić, ali se već sutradan vratio u kuću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    6. jul 2016 | 22:29

    Baš lepo, nego ima li tome kraja? Ali stvarno kraja, a ne čim se jedno završi odmah počne sledeće...

  • Dragana

    7. jul 2016 | 10:48

    Stvarno ste preterali vise...nisam gledala parove,al'sam citala na netu sta se desava...sve sami olosi...Zorica najgora medju njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA