TEODORA JE NAJLEPŠA: U Požarevcu izabrana Mis istočne Srbije, pogledajte galeriju lepotica! (FOTO)

Naredno polufinalno takmičenje biće 13. jula u Nišu, a previđeno je jos osam polufinala, tokom jula i avgusta

  • 4
Foto: Promo Foto: Promo

Takmičenje za Mis Srbije počelo je izborom za Mis istočne Srbije u Požarevcu, a za najlepšu devojku proglašena je Teodora Prole. Ona je dobila stipendiju R & B koledža za kompletno školovanje. 

Foto: Promo Foto: Promo

Prva pratilja je Milica Milosavljević, a druga Katarina Stojković. Za Mis fotogeničnosti proglašena je Ivana Jorgovanović, dok je Mis šarma Anđela Đorđević.

Foto: Promo/Žika Antić Photography Foto: Promo/Žika Antić Photography

Krunu je pobednici dodelila Milica Simić, proslogodisnja finalistkinja i Mis interneta, prema glasanju koje je organizovao naš portal.

Foto: Promo Foto: Promo

Naredno polufinalno takmičenje biće 13. jula u Nišu, a previđeno je jos osam polufinala, tokom jula i avgusta. Septembar je rezervisan za završni kasting i odlazak na tradicionalne, kondicione pripreme u prelepi Portokaras. Jubilarnu, desetu Mis Srbije dobićemo u prvoj nedelji oktobra, a prijave su i dalje u toku.

Foto: Promo Foto: Promo

Manifestaciji u Požarevcu je prisustvovalo nekoliko stotina zvanica, koje nisu štedele dlanove, podržavajuci svoje ljubimice. Žiri je imao težak zadatak da bude objektaivan, a 14 kandidatkinja je plenilo svojom lepotom, šarmom i osmehom.

Program su podržale i estradne zvezde - Ljuba Perućica, Andrija Marković Aki i Aleksa Perović. Prijatelj kompanije, pevač Amel Ćeman Ćemo, imao je nezahvalan posao, jer je bio jedan od članova žirija, i morao je jednoj od kandidatkinja da da maksimalan broj poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA