GLASAJTE ZA POBEDNIKA PAROVA: Ovo su finalisti rijalitija! (FOTO)

Za glavnu nagradu bore se Gastoz, Dalila, Maca i mnogi drugi, a jedan od njih biće pobednik pete sezone

  • 34

U petak, u 20 sati počinje veliko finale, posle kojeg će se znati ko je pobednik četvrte sezone “Parova”. Linije za glasanje su otvorene i gledaoci mogu da glasaju za svoje favorite i odvedu ih do prvog mesta. U top tri ubrajaju se, na osnovu dosadašnjih pozicija na tabeli s glasovima Nenad Marinković Gastoz, Ružica Veljković i Maca Diskrecija.

Za vratom su im Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Branislav Radonić Brendon, Dalila Mujić, pa i Gordana Komnen, koja je sve iznendaila svojim pristojnim ponašanjem, čime je prikupila ogroman broj glasova tokom dosadašnjih nominacija.

KAKAV PREOKRET! Evo ko trenutno ima najviše glasova za pobedu u Parovima, a nisu Gastoz i Zmaj! (VIDEO)

- Svi ste nominovani. Linije su otvorene i svi se borite za poziciju pobednika tereće sezone gledanog zabavno humorističkog programa “Parovi”. Videćemo ko će izaći bogatiji iz vile, a ko će se zadovoljiti samo honorarom, koji, prizanećete, nije bezazlen - rekla im je voditeljka Bojana Ristivojević.

U vili “Parova”, trenurno se nalaze i bore: Vesna Rivas, Ana Spasojević, Dejan Vulović Bumbar, Maca Diskrecija, Branislav Radonjić Brendon, Armina Smajlović, Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić, Ružica Veljković, Ante Gotovac, Mladen Vuletić, Marko Perović, Anđela Lakićević, Dalila Mujić i Gordana Komnen.

Svi se raduju pobedi, ili makar plasmanu u top pet, jer očekuju da će produkcija biti darežljiva i nagraditi ih, kao tokom prošlog finala, kad su svi dobili po pet hiljada evra, a Maca Diskrecija čak deset hiljada evra, pored svog zarađenog honorara.

- Da nije ušla Zorica Dukić, Gastoz bi pobedio. Ovako, šteta –rekla je Dalila Mujić.

Mladen Vuletić je poslao poruku svojima da prodaju kola i kupe kartice za glasanje, dok je Brendon uveren da će njegovi “Pingvini” da ga dovedu u top tri poziciju.

Printskrin: TV Happy

Dok su spekulisali ko će pobediti ove sezone, takmičari su već licitirali o ulasku u petu sezonu “Parova”. Dalila se nudi da bude učesnik, kao i ostali takmičari.

Ako želite da vaš favorit pobedi, šerujte ovaj tekst i šaljite ga svojim prijateljima. U polju za komentare možete da nam napišete ko zaslužuje da osvoji glavnu nagradu i zbog čega.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vila

    7. jul 2016 | 16:05

    Ljudi molim Vas ne bacajte novac na nebitne ljude!BolJe upLatite nekom Kome je potrebna Vasa pomoc!

  • Rudi

    7. jul 2016 | 13:11

    Zabole me djoka za sve ucesnike da glasam za parazite i budale ,,

  • Milka

    7. jul 2016 | 13:47

    Ruzica je zasluzila prvo mesto drugo Brendon trece Diskrecija poz. Hepy ekipi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA