NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Ova vatrena Hrvatica i njene drugarice će vas prikovati za ekran (VIDEO)

Hrvatska pevačica Antonija Šola predstavila spot za pesmu "Volimo se volimo"

  • 4

Antonija Šola objavila spot za svoju novu pesmu "Volimo se volimo", u kojem je okružena prelepim modelima koje je već prilikom najava na društvenim mrežama označila hashtag-om #sholasangels.

Šola ne krije svoju zaljubljenost u Istru, a sa njom su u video spotu sve redom lepotice; Elena Jung miss Istre 2015, Marieta Fabijančić prva pratilja miss Istre 2016, model Mišel Korenić koja ima uspešnu inostranu karijeru modela, Ivana Rojnić fashion blogerka i model, kao i Iva Vitasović vatrena crnka koja je imala ulogu i u Antonijinom videospotu za pesmu "Žigolo".

Devojke su snimale letne scene u Medulinu, te izazvale pomutnju na plažama kao i oduševljenje kupača, a kako se videospot snimao tri dana druženje i izlasci nisu izostajali, pa je i prilikom izlaska snimljeno nekoliko scena koje su korištene u videospotu.

- Videospot je nastao spontano, tako naime i izgleda letovanje s mojim prijateljicama, nismo ni osetile snimanje, zabavljale smo se, kupale, uživale, izlazile, tako da je spot svojevrsni mini rijaliti mog letovanja sa curama - rekla je Antonija Šola

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranac u noci

    7. jul 2016 | 18:25

    Hrvatice mmm

  • Dado-?

    7. jul 2016 | 21:24

    Ovo ce biti veci hit od hita-"Mi se volimo, mi se volimo", koji je svojevremeno bio hit. Karirani stolnjaci, mesingane pepeljare, zidarsko pivo, jaja na sto, cupava jeti-konobarica, stolica po Maradona frizuri... To su bila vremena!

  • Mix

    7. jul 2016 | 20:53

    Bezveze pesma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA