BEER FEST SVE MOĆNIJI: Bajaga, S.A.R.S. i "Let 3" na Ušću! (VIDEO)

Na spisku izvođača su već, podsetimo, "Rudimental", "Dubioza kolektiv", Massimo Savić, Vlatko Stefanovski...

  • 2

Bendovi "Bajaga i Instruktori", S.A.R.S. i "Let 3" nastupiće na ovogodišnjem, 14. Beer Festu na beogradskom Ušću, pa je lista učesnika, koja se redovno dopunjava imenima regionalnih zvezda, sada još bogatija. 

"Bajaga i Instruktori" biće zvezde druge večeri festivala, u četvrtak, 18. avgusta.

- Pošto ove godine neće biti solo koncerta Bajage i Instruktora u Beogradu, "Beer Fest" je idealna prilika da se vidimo sa našim fanovima. Vrlo nam je bitan taj nastup. Spremamo iznenađenje koje, naravno, nećemo da otkrivamo - izjavio je Bajaga.

Kontroverzni riječki "Let 3", koji je, tokom više decenija postojanja, osim po brojnim hitovima postao poznat po provokativnim nastupima, obećava još jedan spektakularan koncert prve večeri festivala. Grupa se posle dužeg perioda vraća u Beograd.

Sasvim sigurno je da će pretposlednje večeri festivala, u subotu, 20. avgusta, prostor ispred bine na Ušću biti maksimalno popunjen, jer će nastupati miljenici beogradske publike - grupa S.A.R.S.

 

Veliko koncertno iskustvo benda i činjenica da publika podjednako voli njihove stare i nove hitove, garantuju da će se iz više desetina hiljada grla čuti "Buđav lebac", "Lutka", "Perspektiva" , "Ratujemo ti i ja", "To rade" i mnogi drugi hitovi.

Podsećamo vas da će ovim bendovima na Belgrade Beer Festu, koji se održava od 17. do 21. avgusta na Ušću, društvo praviti već najavljeni hedlajneri "Rudimental", "Dubioza kolektiv", Massimo Savić, Vlatko Stefanovski i drugi, a uskoro će biti objavljena i imena ostalih izvođača.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA