DEFINITIVNO: Evo kad i gde će biti održano finale "Zvezda Granda"!

Finale je prvobitno zakazano za 13. jul u Sarajevu, ali se onda digla velika prašina zbog plakata koji se pojavio u tom gradu

  • 4

Sve je i definitivno jasno oko datuma i mesta održavanja finala "Zvezda Granda". Prvobitno je bilo zakazano za 13. jul u sarajevskoj dvorani "Zetra", a onda su se, posle jednog plakata, pojavile spekulacije da bi sve to moglo, ipak, da bude prebačeno u Beograd.

ŠABAN OTVORIO DUŠU: Evo šta je Šaulić rekao o fudbalskoj karijeri i Zvezdama Granda (VIDEO)

Sada je i definitivno potvrđeno - mesto i datum se neće menjati. Iz "Grand produkcije" su potvrdili da će finale biti održano upravo kad i gde je planirano - dakle, 13. jula u Sarajevu, u dvorani "Zetra".

Prašina se podigla posle plakata koji se pojavio u Sarajevu, na kome je pisalo ""Srebrenica 11. juli, Zvezde Granda 13. juli. Bruka! Bruka!".

Direktor "Grand produkcije" Saša Popović je, tim povodom, kako navodi "Avaz", rekao za ovaj dnevni list da je 2. jul bio prvi datum u opticaju, ali je to otpalo zbog Ramazana.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

- Nisam hteo da je 9. jul, jer je dva dana pre obeležavanja Srebrenice. Pošto je cela "Grand" ekipa od 15. jula na odmoru, jedina opcija bio je 13. jul. Ako je problem 13. jul, finale će biti održano u Beogradu - izjavio je Popović.

Promena, ipak, neće biti, i finalisti će se za titulu najboljeg nadmetati tog dana, u prestonici Bosne i Hercegovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    8. jul 2016 | 22:09

    Bujrum u sarajevo dobro dosli

  • Mujo

    9. jul 2016 | 10:02

    Sarajlije vole muziku. A kada bi se gledali datumi ima barem 365 dana u godini koji nekom nesto znace. Po tome Balkan ne bi trebalo nikad da peva. Ne zaboravimo proslost, gradimo sretniju buducnost.

  • aladin

    9. jul 2016 | 15:24

    Dobro dosli u SA, otkud sada toliki problem sto ce se djeca takmiciti. Neka se upitaju ti veliki Bosnjaci(muslimani), koje njima sve pjevao za Bajram po restoranima uz litre alkohola. Veliki pozdrav od Aladina iz SA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA