LEKSINGTON POKIDAO NOVIM HITOM: "Ljetne kiše" padaće po klubovima do zore! (VIDEO)

Momci iz popularnog benda sjajan spot su snimili u Istri

  • 0

Popularni "Leksington bend" ima novi video singl "Ljetne kiše", a članovi grupe u interesantnom spotu su pokazali da im zanimanja konobara ili slikara uopšte nisu strana. 

Ekranizacija nove pesme "Ljetnje kiše", momke iz "Leksingtona" odvela je u Istru, tačnije u gradić Grožnjan, poznat kao stecište umetnika i slikara. Stare kamene ulice ovog mesta i fantastični pejzaži upotpunili su romantičnu atmosferu pesme, a članovi benda po prvi put su dobili i glumačke zadatke.

- Na snimanju spota proveli smo se fenomenalno, jer smo sarađivali sa fantastičnom ekipom. Jedva čekamo da čujemo reakcije publike na novu pesmu i spot, a ujedno najavljujemo da će naš novi album biti objavljen početkom novembra - poručuju članovi "Leksingtona".

U centru pažnje je romantični par, koji tumače fitnes trener Marko Radosavljević i TV voditeljka Katarina Nikolić.

Interesantno je da je tekst ove pesme napisao Relja Popović, član nekadašnje grupe "Elitni odredi". Zajedno sa njim muziku i tekst potpisuje Đorđe Đorđević, dok je za aranžman bio zadužen Alek Aleksov.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA