≫ 

Džiboni dolazi opet u Beograd! Evo da li će sa njim nastupiti i Oliver Dragojević! (VIDEO)

Dva velika koncertna spektakla biće održana 11. i 12. novembra u Sava centru

  • 9

Splitski kantautor Džiboni, koji je nedavno objavio zajednički album "Familija" sa Oliverom Dragojevićem, vraća se pred beogradsku publiku koncertima 11. i 12. novembra u Sava centru, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Nakon što je danima unapred rasprodao tri Sava centra u decembru 2014, Džiboni ponovo dolazi u prestižnu beogradsku dvoranu, kako bi predstavio svoj deo "Familije", sa koje su hit singl/spotovi "Onako, od oka" i duet sa Oliverom "Sreća". Organizatori nisu najavili dolazak Dragojevića.

- Naravno, beogradska publika će čuti neke pesme sa "Familije", ali će koncerti biti presek čitavog mog rada. Nove pesme zaslužuju da stoje sa najboljim starim - naglašava Džiboni.

On dodaje:

- Kad neko predstavlja novi album, zna da udavi sa novim pesmama, ili bude premalo novih, pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pesme znače mnogo, ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro gvožđe.

Ulaznice za koncerte 11. i 12. novembra mogu već od danas da se kupe po cenama od 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA