GASTOZ BRANIO HEPI: Sve isplaćuju po ugovoru!

- Ova televizija je sve ispoštovala, uvek je korektna, jer da nije i da ne plaća sve dogovoreno ugovorom, ne bismo se ponovo odazivali na pozive za saradnju - rekao je drugoplasirani finalista "Parova"

  • 2

Pojedini učesnici "Parova" povremeno oglašavaju na drustvenim mrežama i žale se da nisu isplaćeni, ali takmičari, koji sarađuju sa Hepi televizijom, uporno obnavljaju angažmane i utrkuju se da stalno budu deo tima.

- Ova televizija je sve ispoštovala, uvek je korektna, jer da nije i da ne plaća sve dogovoreno ugovorom, ne bismo se ponovo odazivali na pozive za saradnju - rekao je Nenad Marinković Gastoz tokom finala, uživo u programu, koji je tog trenutka bio gledaniji od svih televizijskih sadrzaja.

Učesnici, pre ulaska u takmičenje, potpisuju ugovor, koji mora da se ispoštuje.

- Prema ugovoru, koji potpisuju učesnici „Parova“, jedan deo se isplaćuje po napuštanju vile, a drugi deo posle finala - kažu u produkciji Hepi televizije i dodaju:

- Ugovorom je jasno definisano kad je predvidjena isplata honorara i mi se toga pridrzavamo - rekli su iz ove televizije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takmičari se često obraćaju produkciji Hepi televizije, s molbom da im se honorar isplati odjednom, u celosti, što, s obzirom na broj učesnika nije izvodljivo. Primera radi, samo u četvrtoj sezoni "Parova" kroz vilu je prošlo vise od stotinu takmičara.

Inače, osim što uredno isplaćuje honorare, Hepi televizija obezbeđuje i poslovne angažmane za nove zvezde. Tako, posao čeka Anđelu Lakicević, Marka Perovića, Mladena Vuletića...

Učesnici prethodnih sezona "Parova" uredno su potpisali ugovore i za naredne projekte Hepi televizije.

Pogledajte intervju s pobednicom "Parova" Ružicom Veljković:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOSTOLOMAC

    18. jul 2016 | 17:09

    A KADA IH JE PSOVAO ONDA NIKOM NISTA ON JE JEDAN OBICNA SELJACINA JOS UVEK SE GADJA PADEZIMA

  • Joca

    17. jul 2016 | 20:43

    Bravo sa Peconija,svaka cast sta je napravio sa ovim projektom,pozzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA