UVEK ĆU BITI VAŠ HRABRI ZMAJ: Bosanska pevačica posle teške operacije stavila tačku na karijeru!

- Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promene i nova iskušenja - istakla je Dona Ares

  • 17
Dona Ares Foto: Instagram/donnaares

Bosanska pevačica Dona Ares drugi put je pobedila opaku bolest, sa kojom se bori već dve godine, ali je donela jednu od važnijih životnih odluka - da obustavi muzičku karijeru, kako bi što bolje sačuvala svoje zdravlje.

DONA ARES PONOVO IZLEČILA RAK: Dobila sam utakmicu zivota! (FOTO)

Tim povodom, pevačica se posle buđenja iz anestezije na emotivan način oprostila od svojih fanova nakon operacije koja je trajala čak 12 sati, te ih obavestila o svojoj odluci.

- Sunce me zove i mami. Možda već danas i zadnji put gledam kroz ove prozore bolničke sobe. Počinju nove borbe kroz život, ali nema više borbe za isti! Radikalni potezi, velike promene i nova iskušenja. Preživela sam 12 sati operacije visokog rizika. Srećna sam što imam šansu da krenem ispočetka. Dona Ares prošlog vremena više ne postoji. Nema više - obratila se Dona Ares svojim fanovima.

Foto: Facebook/donnaares Foto: Facebook/donnaares

- Muzika i ja se nećemo rastati nikad! Muzika priča univerzalnim jezikom, bilo koja umetnost takođe. Publika i ja se nećemo i ne moramo rastati nikad, jer ima još milion načina da održavamo ljubav i naše veze - istakla je pevačica i dodala još kako nove pesme ne planira da snima, navodi "Alo".

Foto: Facebook/donnaares Foto: Facebook/donnaares

- Uvek ću biti vaš hrabri zmaj i neko na koga ćete sigurno biti ponosni gde god se nalazili! Mnogima sam inspiracija, zato je vreme da i za sebe pronađem inspiraciju i krenem živeti novi život za koji sam se jedva izborila! Volim vas i znam da ste uz mene! Od Done Ares će jedino ostati ime i kvalitet na prvom mestu šta god radila, a ideje se gomilaju - rekla je Dona.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Specijal Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Specijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA