≫ 

UŠLI SMO U KUĆU DUŠICE SA FARME SA 360 KAMEROM: Obavezno zaustavite kadar na 3:30 i ODUŠEVIĆETE SE! (360 VIDEO)

Zavirite u svaki ugao stana u kom živi Dušica Grabović i iskusite virtuelnu stvarnost

  • 10

Video 360 je virtuelna stvarnost, mogućnost da gledate iz svih uglova, baš kao u realnom životu. Prva internet televizija u Srbiji Telegraf Now vam predstavlja jedan takav, i pruža mogućnost da zavirite u svaki ugao stana u kom živi Dušica Grabović.

Kao što inače okrećete glavu, sada ćete pomerati kursor, ili jednostavno preko tač skrina ili miša pomerati video kako bi gledali baš ono što poželite.

Telegraf Now pomera granice u svetu medija, pa vam tako ponovo donosi nešto novo. Prvi smo pokrenuli vesti, jutarnje lajstrim emisije, sada je došao na red video 360, i naravno tu se ne zaustavljamo, nastavljamo da pratimo trendove u svetu tehnologije SAMO ZBOG VAS.

Dušica nas je ljubazno primila u svoj dom, i pokazala nam baš svaki kutak. Učesnica sedme sezone rijalitija "Farma" poznata je po svojoj guzi, koju sada možete da okrenete za 360 stepeni, a baš na 3:30 okrenite sliku i ona će prekriti vaš ekran.

Pogledajte kako izgleda stan Dušice Grabović iz svih uglova:

(Nastassia Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki Frankfur

    19. jul 2016 | 23:26

    Meni nije jasno odakle ljudima ovakav luksuz,ja ovde radim kao konj i nemam to,treba da se vratim u Srb pa da to imam nije mi jasno ili sta,kada se covek muci sve manje ima definitivno...

  • km

    20. jul 2016 | 13:35

    Stan je bas lep i sredjen,samo budala obicna moze reci suprotno.

  • senka

    20. jul 2016 | 10:08

    nije mogla da kupi u australiji nekretninu,jer tamo ne možeš za keš (moraš da platiš poreze,moraš da imaš crno na belo koliko si zaradio),a ovde te niko ne pita odakle ti toliko para. a stan joj je isti kao i ona prazan i neinteresantan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA