≫ 

Anamarija pokazala zadnjicu učesnicima "Maldiva", a OVAKVU njihovu reakciju ni u ludilu niste očekivali! (VIDEO)

Kada je Anamarija, po običaju, počela da pokazuje ogromnu pozadinu, desilo se nešto što u "Parovima" nismo viđali

  • 9

Pokazala je Anamarija Džambazov u "Parovima" da voli da se skida i, posebno, da u prvi plan stavlja svoju veliku zadnjicu. Sa istom namerom je ušla i sada u "Maldive" ali je reakcija na koju je naišla, blago, rečeno, neočekivana. 

Anamarija je, po već ustaljenom običaju, pokazala zadnjicu jednoj učesnici "Maldiva", međutim, to ne da nije prihvaćeno, već je uvređena takmičarka htela demonstrativno da napusti rijaliti!

Izgleda da u "Maldivima" važe neka druga pravila u odnosu na "Parove". Pogledajte šta se sve tu izdešavalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mira

    20. jul 2016 | 15:12

    sram je bilo posalji te je na plavi most nemoj da decu dira oni su dosli da pokazu znanje u pevanju a nju je hepi trebo da posalje na drugo mesto pa da zaradi sramota hepi i ovo ste unakazili sa anamarijom dalilom anim bebom i voditeljima sramota

  • kadar..

    20. jul 2016 | 16:23

    Marija Mikulic@ A sta ti to predstavljas i podrzavas,drsku i nemoralnu osobu!Sram te bilo!Ako ti se svidja to,idi pa sama skidaj gace na Maldivima a ne da to podrzavas i proglasava licemernim od strane drugih devojaka,koje nece da budu ,promiskuitetne i vulgarne,i koje uostalom nisu kao Ana Marija do se tako dokazuju!Zar mislis da je to nacin da neko dobije na nacionalnoj televiziji kadar,pa jos i zensko!Ana Mariji tamo jednostavno nije mesto,a ni Ruzici!One ne mogu biti dobar primer ovim mladim devojkama,koje su tu dosle da talentom grade karijeru a ne na nemoralan nacin!Bar su to tako javno najavili!Ana Marija i Ruzica, jednostavno ne pripadaju tamo...strce!Sramota za jedbu zenu..stidi se!

  • fond reci..

    20. jul 2016 | 17:31

    Oni izgleda hoce i od Maldiva,da naprave Parove,cim su ubacili ove luzere iz Parova i ovu ,unapred,pobednicu Ruzicu!Sve moj do moga!Kakva je to ona voditeljka,skroz fejk,sa skromnim fondom reci..i laznim osmehom!A i bas je nesto ne cene ovi mladi ljudi!Nije ona Bojana,jedna sarmantna,elokventna i sasvim ok devojka,bez repova iza sebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA