≫ 

NAJTRAŽENIJA: Kad vidite KOLIKO će novca Sandra Afrika zaraditi za samo 5 meseci, pašćete sa stolice!

Seksi pevačica tražena je u celom regionu, najviše u Hrvatskoj, a do kraja godine ima zakazano čak 35 nastupa

  • 39

Atraktivna Sandra Afrika ne prestaje da bude u žiži javnosti, a sudeći po tome koliko će novca zaraditi do kraja godine, nije ni čudo zbog čega je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

ČISTA DESETKA: Od savršene guze vrele Sandre Afrike nećete primetiti gliser (FOTO)

Sandra ima zakazane nastupe sve do kraja godine i već sada zna gde će nastupiti za doček 2017. godine, navodi "Informer".

Suma koju će seksepilna Sandra Afrika zaraditi u narednih pet meseci, koliko je ostalo do Nove godine, iznosi čak 300.000 evra, s obzirom na to da pevačica ima ugovorenih 35 nastupa i tražena je u celom regionu.

Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV Printskrin: Youtube/IDJVideos.TV

- Afrika ne peva za male pare. Znam da njen menadžer i dečko ne pristaju da joj zakažu svirku bez 7.000 evra. Ona se "razbija" od para svuda u regionu, a posebno je tražena u Hrvatskoj - rekao je poznati menadžer u vezi sa Sandrom.

Naveo je i kako sportisti obožavaju Sandru Afriku i traže je na privatnim proslavama, a kako tvrdi sagovornik "Informera", pevačica bi za Novu godinu mogla zaraditi i do 20.000 evra.

Printskrin: Youtube/sandraafrika Printskrin: Youtube/sandraafrika

- Tim traženim pevačima honorar za Novu godinu se bukvalno udvostruči. Retko ko uspe već tokom leta da zakaže nastup, a čuo sam da je ona to uspela - zaključio je sagovornik.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Udjwbs

    22. jul 2016 | 00:37

    Blago njojzi

  • Sara

    22. jul 2016 | 09:52

    Pa, mislim, šta reći? Mi smo strašno neobrazovan narod i to je naš najveći problem. Otud u prvi plan konstantno izlaze ovakve pojave! Starlete, farme, parovi, raznorazne parade! To nazalost interesuje široku narodnu masu! Tužno!!!

  • as

    24. jul 2016 | 00:11

    Bio sam dva puta na njenom koncertu u disco clubu i ne mogu vjerovat da ona sa takvim glasovnim mogucnostima može imati toliko uspjeha i da se nju uopće može nazvat pjevačicom...u svakom slučaju joj cestitam jer uspjeva zaraditi velike novce bez imalo talenta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA